ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

«Χτενίζουν» την περιοχή με drones και σκύλους για να εντοπίσουν τον 80χρονο - Πήγε για βόλτα και δεν επέστρεψε

«Χτενίζουν» την περιοχή με drones και σκύλους για να εντοπίσουν τον 80χρονο - Πήγε για βόλτα και δεν επέστρεψε

Βρετανός, ηλικίας 80 ετών, αγνοείται από χθες το βράδυ στην Αγία Νάπα, ενώ το αυτοκίνητο του εντοπίστηκε σε ανοικτή θαμνώδη περιοχή κατεστραμμένο από φωτιά.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Στηβ Θεοδούλου, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου «γύρω στις  8.30 το βράδυ της Δευτέρας 30 Μαϊου, άνδρας ηλικίας 80 ετών, Βρετανός υπήκοος, ξεκίνησε το αυτοκίνητο του, παλιό Μερσεντές, με στόχο να πάει βόλτα προκειμένου να δει την μηχανική του κατάσταση στην οποία βρισκόταν αφού ήταν ακινητοποιημένο εδώ και καιρό.  Γύρω στις 9 το βράδυ η Αστυνομία έλαβε πληροφορία για αυτοκίνητο που είχε τυλιχθεί στις φλόγες σε ανοικτή θαμνώδη περιοχή στην Αγία Νάπα».

Πρόσθεσε ότι «στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας τα οποία κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά στο αυτοκίνητο, το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς. Από εξετάσεις της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για το όχημα του 80χρονου Βρετανού, ο οποίος δεν εντοπίστηκε στο αυτοκίνητο ενώ δεν υπάρχουν προς το παρόν οποιεσδήποτε ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια».

Από περαιτέρω έρευνες «εντοπίστηκε η σύζυγος του 80χρονου, ηλικίας 78 ετών η οποία ανέφερε στην Αστυνομία ότι το όχημα πήρε ο σύζυγος της για βόλτα προκειμένου να ελέγξει την μηχανολογική του κατάσταση. Ανέφερε ακόμα στην Αστυνομία ότι ο σύζυγος της δεν είχε επιστρέψει στο σπίτι».

Σύμφωνα με τον κ. Θεοδούλου «η σύζυγος έδωσε όλα τα στοιχεία του 80χρονου, ο οποίος έχει προβλήματα υγείας, αλλά δεν είχε μαζί του κινητό τηλέφωνο, ούτως ώστε να εντοπιστεί από την Αστυνομία. Αμέσως άρχισε επιχείρηση εντοπισμού του Βρετανού» είπε και πρόσθεσε πως «σήμερα αναμένεται να μεταβούν στην Αγία Νάπα σκύλοι από τον Κλάδο Κυνών της Αστυνομίας, drones και περισσότερο προσωπικό, προκειμένου να συνδράμουν στις έρευνες για να εντοπιστεί ο 80χρονος».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο κ. Θεοδούλου είπε πως «γύρω στις 9 το πρωί αναμένονται στην περιοχή μέλη της Πυροσβεστικής και της Ηλεκτρομηχανολογικής Υπηρεσίας προκειμένου να γίνουν εκτεταμένες έρευνες στο αυτοκίνητο.

Σημειώνεται ότι το ζεύγος διατηρεί κατοικία στην Αγία Νάπα και έφτασε στην Κύπρο την Κυριακή 29 Μαϊου.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βία στην οικογένεια, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και υποθέσεις που συγκλονίζουν - «Τα παιδιά μας και τα μάτια μας»

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι σόλο εμφανίσεις που δεν υποψίασαν κανέναν για τον χωρισμό από τον Νικόλαο



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top