LIKE ONLINE

TikToker έγινε viral όταν μοιράστηκε τους λόγους που δεν θέλει να κάνει παιδιά

TikToker έγινε viral όταν μοιράστηκε τους λόγους που δεν θέλει να κάνει παιδιά

Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν ως βασικό στόχο κατά την διάρκεια της ζωής τους να δημιουργήσουν οικογένεια. Ωστόσο, υπάρχουν και οι εξαιρέσεις, όπως για παράδειγμα συμβαίνει με μια TikToker, η οποία έχει γίνει viral εξηγώντας τους λόγους που δεν θέλει να κάνει παιδιά.

Οι λόγοι της Maz είναι ειλικρινείς και το σημαντικότερο είναι ότι δεν προκαλούν έκπληξη. Ένας από αυτούς είναι οι σωματικό αλλά και το συναισθηματικό κόστος που προκαλεί η εγκυμοσύνη και ο τοκετός. Φυσικά, ο κύριος λόγος είναι ότι δεν θέλει κανένα ον στην κορυφή της λίστας της.

Τα σχόλια κάτω από την ανάρτησή της πήραν... φωτιά και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που συμπλήρωσαν κι άλλους λόγους, στηρίζοντας την επιλογή του να μην θέλει κάποιος παιδιά. «Ξέχασες την καριέρα», έγραψε κάποια και συμπλήρωσε: «Αν γίνουμε μαμάδες, τότε η επαγγελματική μας εξέλιξη είτε θα διακοπεί, είτε θα σταματήσει εντελώς ή θα πρέπει να κάνουμε λιγότερο αγχωτικές εργασίες».

Είναι όμως όλα αυτά υπερβολικές γενικεύσεις; Ένας χρήστης έδωσε την απάντηση λέγοντας ότι «αυτή δεν είναι καλή νοοτροπία υπάρχουν πολλές μητέρες που συνέχισαν την καριέρα τους και πέτυχαν ενώ έκαναν παιδί». Τα σχόλια στο βίντεο της Maz αποδεικνύουν ότι οι λόγοι που θέλει κάποιος να αποκτήσει ή να μην αποκτήσει παιδιά είναι βαθιά προσωπικοί. Και στις δύο περιπτώσεις υπάρχουν επιχειρήματα.

 
 
@m.a.r.i.aaaaaaaa I like kids, I just don’t want my own #childfree #aunty #nokidsforme ♬ Elevator Music - Bohoman

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Η μοναδική βάση επίλυσης του Κυπριακού είναι η λύση στη βάση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως περιγράφεται στα ψηφίσματα των ΗΕ, των συγκλίσεων που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα και του ευρωπαϊκού κεκτημένου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό του, ο οποίος αναγνώσθηκε από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σε επίσημο δείπνο των ομογενών στη Νέα Υόρκη με αφορμή την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top