Τρελός είναι να το αλλάξει ο «Θείος» από… το Αμέρικα;

Τρελός είναι να το αλλάξει ο «Θείος» από… το Αμέρικα;

"Συνεχίζουμε με το ίδιο μοντέλο λειτουργίας", τόνισε ο πρόεδρος της κυπελλούχου Ομόνοιας Σταύρος Παπασταύρου, στην ψεσινή πανηγυρική εκπομπή «Total Green».

Αλίμονο να το αλλάξει ο Κυπρο-Αμερικανός επιχειρηματίας, από την στιγμή που η ομάδα όχι μόνο κατακτά τίτλους (και συμμετοχές στους ομίλους της Ευρώπης) αλλά επανάφερε και την (χαμένη) περηφάνια στον Λαό που υποστηρίζει τον σύλλογο.

 

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα διερευνηθούν τα πάντα» – Η πρώτη αντίδραση της Κυβέρνησης για την τραγωδία

«Θα διερευνηθούν τα πάντα» – Η πρώτη αντίδραση της Κυβέρνησης για την τραγωδία

Με γραπτή δήλωση, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης εκφράζει τη βαθιά θλίψη της Κυβέρνησης για την τραγωδία στη Γερμασόγεια, με την κατάρρευση πολυκατοικίας και την απώλεια ανθρώπινων ζωών, τονίζοντας παράλληλα ότι η Πολιτεία θα σταθεί δίπλα στις οικογένειες των θυμάτων και θα προχωρήσει σε πλήρη διερεύνηση των αιτίων.

BEST OF TOTHEMAONLINE