Τρελός είναι να το αλλάξει ο «Θείος» από… το Αμέρικα;

Τρελός είναι να το αλλάξει ο «Θείος» από… το Αμέρικα;

"Συνεχίζουμε με το ίδιο μοντέλο λειτουργίας", τόνισε ο πρόεδρος της κυπελλούχου Ομόνοιας Σταύρος Παπασταύρου, στην ψεσινή πανηγυρική εκπομπή «Total Green».

Αλίμονο να το αλλάξει ο Κυπρο-Αμερικανός επιχειρηματίας, από την στιγμή που η ομάδα όχι μόνο κατακτά τίτλους (και συμμετοχές στους ομίλους της Ευρώπης) αλλά επανάφερε και την (χαμένη) περηφάνια στον Λαό που υποστηρίζει τον σύλλογο.

 

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Αβέρωφ και Παμπορίδης μπήκαν επίσημα στην κούρσα του ΔΗΣΥ για το χρίσμα των Προεδρικών

ΔΗΣΥ: Αβέρωφ και Παμπορίδης μπήκαν επίσημα στην κούρσα του ΔΗΣΥ για το χρίσμα των Προεδρικών

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου και ο Γιώργος Παμπορίδης υπέβαλαν σήμερα και επίσημα τις υποψηφιότητές τους για το «χρίσμα» του Δημοκρατικού Συναγερμού ενόψει των Προεδρικών Εκλογών του 2028, σηματοδοτώντας την έναρξη μιας εσωκομματικής αναμέτρησης που αναμένεται να αναδείξει τις διαφορετικές προσεγγίσεις και τις διαχωριστικές γραμμές εντός του κόμματος, με την ψηφοφορία να έχει οριστεί για τις 29 Νοεμβρίου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE