Τρελός είναι να το αλλάξει ο «Θείος» από… το Αμέρικα;

Τρελός είναι να το αλλάξει ο «Θείος» από… το Αμέρικα;

"Συνεχίζουμε με το ίδιο μοντέλο λειτουργίας", τόνισε ο πρόεδρος της κυπελλούχου Ομόνοιας Σταύρος Παπασταύρου, στην ψεσινή πανηγυρική εκπομπή «Total Green».

Αλίμονο να το αλλάξει ο Κυπρο-Αμερικανός επιχειρηματίας, από την στιγμή που η ομάδα όχι μόνο κατακτά τίτλους (και συμμετοχές στους ομίλους της Ευρώπης) αλλά επανάφερε και την (χαμένη) περηφάνια στον Λαό που υποστηρίζει τον σύλλογο.

 

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πολιτικό μπρα ντε φερ μεταξύ ΔΗΚΟ, Άλμα και ΔΗΣΥ πριν την κάλπη - Επιδίδονται σε διαγωνισμό εντυπώσεων

Σκληρό πολιτικό μπρα ντε φερ μεταξύ ΔΗΚΟ, Άλμα και ΔΗΣΥ πριν την κάλπη - Επιδίδονται σε διαγωνισμό εντυπώσεων

Σε τροχιά μετωπικής σύγκρουσης εισέρχεται το πολιτικό σκηνικό, με τα κόμματα να ανεβάζουν κατακόρυφα τους τόνους λίγες μόλις εβδομάδες πριν από τις εκλογές. Δημόσιες τοποθετήσεις, αιχμές και σκληρές απαντήσεις συνθέτουν ένα σκηνικό έντασης, στο οποίο πρωταγωνιστούν το ΔΗΚΟ, το Άλμα και ο ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE