ΠτΔ: «Είμαστε περήφανοι για το ΓεΣΥ…» -  Διοχέτευση 81 εκατομμυρίων ευρώ για βελτίωση της ποιότητας υπηρεσιών υγείας

ΠτΔ: «Είμαστε περήφανοι για το ΓεΣΥ…» -  Διοχέτευση 81 εκατομμυρίων ευρώ για βελτίωση της ποιότητας υπηρεσιών υγείας

Με αφορμή τη συμπλήρωση τριών χρόνων από την έναρξη εφαρμογής του ΓεΣΥ, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης στέλνει το δικό του μήνυμα

Όπως αναφέρει σε ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:  «συνεχίζουμε με το Σχέδιο Κύπρος το αύριο και τη διοχέτευση €81εκ. για βελτίωση της ποιότητας υπηρεσιών υγείας και ενίσχυση της εποπτείας του ΓεΣΥ. Αναβάθμιση των υποδομών, ηλεκτρονική υγεία, εξειδικευμένη περίθαλψη στα παιδιά μας. Για το αύριο όλων μας, με υγεία»

Ωστόσο επισήμανε πως «τρία χρόνια από τη μεγαλύτερη κοινωνική μεταρρύθμιση στον τόπο μας. τρία χρόνια ισότιμης και ποιοτικής πρόσβασης στις υπηρεσίες υγείας. Και είμαστε περήφανοι γιατί το ΓεΣΥ ανταπεξήλθε στις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας ενώ τυγχάνει καθολικής στήριξης από τους πολίτες.

Δείτε την ανάρτηση:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Η δήλωση Γκουτέρες δεν επιδέχεται καμία απολύτως ερμηνεία»

Χριστοδουλίδης: «Η δήλωση Γκουτέρες δεν επιδέχεται καμία απολύτως ερμηνεία»

Η δήλωση του ΓΓ του ΟΗΕ δεν επιδέχεται καμιάς απολύτως ερμηνείας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης απευθυνόμενος προς τα μέλη του Κεντρικού Συμβουλίου Αποδήμων για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, το πρώτο θέμα για το οποίο τους ενημέρωσε το απόγευμα στο Προεδρικό, κεκλεισμένων των θυρών.