ΠτΔ: «Είμαστε περήφανοι για το ΓεΣΥ…» -  Διοχέτευση 81 εκατομμυρίων ευρώ για βελτίωση της ποιότητας υπηρεσιών υγείας

ΠτΔ: «Είμαστε περήφανοι για το ΓεΣΥ…» -  Διοχέτευση 81 εκατομμυρίων ευρώ για βελτίωση της ποιότητας υπηρεσιών υγείας

Με αφορμή τη συμπλήρωση τριών χρόνων από την έναρξη εφαρμογής του ΓεΣΥ, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης στέλνει το δικό του μήνυμα

Όπως αναφέρει σε ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:  «συνεχίζουμε με το Σχέδιο Κύπρος το αύριο και τη διοχέτευση €81εκ. για βελτίωση της ποιότητας υπηρεσιών υγείας και ενίσχυση της εποπτείας του ΓεΣΥ. Αναβάθμιση των υποδομών, ηλεκτρονική υγεία, εξειδικευμένη περίθαλψη στα παιδιά μας. Για το αύριο όλων μας, με υγεία»

Ωστόσο επισήμανε πως «τρία χρόνια από τη μεγαλύτερη κοινωνική μεταρρύθμιση στον τόπο μας. τρία χρόνια ισότιμης και ποιοτικής πρόσβασης στις υπηρεσίες υγείας. Και είμαστε περήφανοι γιατί το ΓεΣΥ ανταπεξήλθε στις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας ενώ τυγχάνει καθολικής στήριξης από τους πολίτες.

Δείτε την ανάρτηση:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Tο Ιράν χτυπά παντού στον Κόλπο: Το Ισραήλ έκοψε την εφοδιαστική αλυσίδα καυσίμων της Τεχεράνης και θα καταδιώξει κάθε διάδοχο του Χαμενεΐ

LIVE: Tο Ιράν χτυπά παντού στον Κόλπο: Το Ισραήλ έκοψε την εφοδιαστική αλυσίδα καυσίμων της Τεχεράνης και θα καταδιώξει κάθε διάδοχο του Χαμενεΐ

Ξημέρωσε η 9η ημέρα πολέμου ενώ σειρήνες αντιαεροπορικού συναγερμού ήχησαν και σήμερα το πρωί στο βόρειο και το νότιο Ισραήλ προειδοποιώντας για εισερχόμενους πυραύλους από το Ιράν. Οι αντιμαχόμενες πλευρές κλιμακώνουν τις επιθέσεις τους και οι νεκροί αυξάνονται. Εκτός από στρατιωτικούς στόχους, χτυπήματα υπήρξαν εντός του Ιράν τόσο σε υποδομές και ενεργειακές εγκαταστάσεις, αλλά και σε πολυσύχναστους τουριστικούς προορισμούς. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE