LIFESTYLE

Συγκλονιστική ερμηνεία από την Μελίνα Ασλανίδου – Ακούστε το τραγούδι που συγκινεί το Πανελλήνιο

Συγκλονιστική ερμηνεία από την Μελίνα Ασλανίδου – Ακούστε το τραγούδι που συγκινεί το Πανελλήνιο

Κρίσιμες είναι οι πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα, μετά την ανακοίνωση του δημοψηφίσματος από τον Αλέξη Τσίπρα στις 5 Ιουλίου.

Το εν λόγω βίντεο με τις σχεδόν 900.000 επισκέψεις, έχει γίνει από την Αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία ΕΛΑΙΑ με την έμπνευση και τη σκηνοθεσία του Ιωάννη Κορνιλάκη (συγγραφέα του έργου "Ι.Καποδίστριας ο Άγιος της πολιτικής"  .

Αναλυτικά:
Έμπνευση-Σκηνοθεσία: Ιωάννης Κορνιλάκης
Δημιουργικό: Βασίλης Κωστούλας
Ελαία ΑΜΚΕ ©2015

Το απόσπασμα αυτό, όπως υποστηρίζουν, σε κάνει να θέλεις να αγκαλιάσεις τη χώρα και το τραγούδι που το συνοδεύει έχει δεκάδες νοήματα προς πολλούς αποδέκτες.

Όπως θα ακούσετε στο βίντεο, το κομμάτι με τίτλο «Μελίνα» -από το ομώνυμο άλμπουμ-, που «ντύνει» το οπτικό υλικό ανήκει στην Μελίνα Ασλανίδου, κυκλοφόρησε πριν από ένα χρόνο, αλλά τώρα φαντάζει πιο επίκαιρο από ποτέ.

Σύμφωνα με όσα είχε δηλώσει η τραγουδίστρια στην επίσημη σελίδα της στο facebook, το τραγούδι αυτό είχε γραφτεί για να ερμηνευτεί από την ίδια τη Μελίνα Μερκούρη και ο στίχος «Δε σε φοβάμαι κι ας μου λες κρατάω μαχαίρι» αναφέρεται στη θρυλική σκηνή της ταινίας «Στέλλα» στην οποία ο Γιώργος Φούντας της λέει: «Στέλλα, φύγε! Κρατάω μαχαίρι».

Δείτε το:

peoplegreece

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

E-kalathi: Μεγάλο ενδιαφέρον από εταιρείες - Αξιολογούνται οι προσφορές - Πότε αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Πρόταση να απομακρύνονται με ρυμούλκηση τα οχήματα που σταθμεύουν παράνομα - Λεπτομέρειες

Μονή Αββακούμ: Ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Ιεράς Συνόδου για κατάθεση οι μοναχοί

Ήβη Αδάμου: Η σπάνια φωτογραφία με την κόρη της στην πολύχρωμη Κοπεγχάγη



Σήμερα το τελευταίο τετ-α-τετ Ολγκίν με Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Στη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν το «κλειδί» για τις εξελίξεις

Σήμερα το τελευταίο τετ-α-τετ Ολγκίν με Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Στη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν το «κλειδί» για τις εξελίξεις

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνει στις 10.30 η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν για την τελευταία συνάντηση-όπως τουλάχιστον γνωρίζουμε μέχρι στιγμής-με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top