Ρεσιτάλ Τατάρ: «Τα κατεχόμενα τυγχάνουν αποδοχής στον κόσμο»

Ρεσιτάλ Τατάρ: «Τα κατεχόμενα τυγχάνουν αποδοχής στον κόσμο»

Στον ισχυρισμό ότι τα κατεχόμενα άρχισαν «τυγχάνουν αποδοχής στον κόσμο», προέβη ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Ερσίν Τατάρ, συμφωνα με δημοσίευμα στον τ/κ Τύπο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, η «Βατάν» γράφει ότι ο κ. Τατάρ συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κτηματομεσιτών Μερσίνας, Σινάν Τζάνπολατ, τον πρόεδρο της τουρκοκυπριακής ένωσης κτηματομεσιτών, Χασάν Σουνγκιούρ και τον αντιπρόεδρο της IREC California, Orr Olson.

Υποστηρίζοντας ότι ζουν σε ένα από τα ωραιότερα μέρη του κόσμου και ότι επισκέπτονται το νησί τουρίστες από διάφορες χώρες, ο κ. Τατάρ ισχυρίστηκε ότι τα κατεχόμενα άρχισαν «να τυγχάνουν αποδοχής στον κόσμο».

Εξάλλου, ο Τουρκοκύπριος ηγέτης συναντήθηκε και με τον πρόεδρο του Ιδρύματος Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Ισότητας Τουρκίας (ΤΙΗΕΚ), Δρ Μουχαρρέμ Κιλίτς και την αντιπροσωπεία που τον συνόδευε κατά την επίσκεψή του στα κατεχόμενα.

Στις δηλώσεις του, ο Τατάρ ισχυρίστηκε ότι οι Τουρκοκύπριοι είναι ένας από τους «δύο λαούς» την Κύπρου, ο οποίος αντιμετωπίζει διάφορα εμπόδια στο πεδίο της οικονομικής ανάπτυξης.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρέσβης ΗΠΑ: «Θα δείτε περισσότερα πολεμικά πλοία στην Κύπρο» – Τι είπε για κοινές ασκήσεις

Πρέσβης ΗΠΑ: «Θα δείτε περισσότερα πολεμικά πλοία στην Κύπρο» – Τι είπε για κοινές ασκήσεις

«Το μέλλον είναι πολύ φωτεινό», δήλωσε στο ΚΥΠΕ για την αμυντική και στρατιωτική συνεργασία ΗΠΑ – Κύπρου ο νέος Πρέσβης της χώρας στη Λευκωσία, Τζον Μπρέσλοου.

BEST OF TOTHEMAONLINE