Έψαχναν να βρουν ναρκωτικά και τελικά βρήκαν περίστροφο με σφαίρες - Χειροπέδες σε 25χρονο

Έψαχναν να βρουν ναρκωτικά και τελικά βρήκαν περίστροφο με σφαίρες - Χειροπέδες σε 25χρονο

Έψαξαν το σπίτι του για ναρκωτικά και τελικά βρήκαν όπλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, χθες λίγο μετά τις 7:30 το απόγευμα, έγινε έρευνα απο την ΥΚΑΝ στην οικία 25χρονου στη Λεμεσό, έπειτα από πληροφορία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Αντί ναρκωτικών, βρέθηκε σε συρτάρι κάτω από το κρεβάτι του ένα περιστροφο με 8 σφαίρες αγώστου διαμετρήματος. To περίστροφο κατασχέθηκε ως τεκμήριο και θα σταλεί για εξετάσεις.

Όπως διαφάνηκε μετά τις πρώτες έρευνες, ο 25χρονος δεν είναι εγγεγραμμένος ιδιοκτήτης οποιουδήποτε όπλου και είναι απαγορευμένο πρόσωπο κατοχής όπλου.

Ο ύποπτος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις έρευνες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE