Τέλος από το facebook το γκρουπ «Ομάδα Υποστήριξης Νίκου Χριστοδουλίδη»

Τέλος από το facebook το γκρουπ «Ομάδα Υποστήριξης Νίκου Χριστοδουλίδη»

Δεν βρίσκεται πλέον δημοσιευμένο το γκρουπ «Ομάδα Υποστήριξης Νίκου Χριστοδουλίδη», στο facebook, για το οποίο είχε δημιουργηθεί αρκετός ντόρος τις προηγούμενες μέρες.

Σύμφωνα με ανάρτηση του κ. Αλέκου Τριανταφύλλη ,«η Ομάδα Στήριξης Νίκου Χριστοδουλίδη δέχτηκε στοχευμένη και οργανωμένη επίθεση, με στόχο τη φίμωση του γκρουπ.»

Όπως χαρακτηριστικά σημειώνει «Το θέμα διερευνάται από αρμόδιες αρχές του Facebook. Θα επανέλθουμε όταν υπάρχουν νεότερες εξελίξεις».

Yπενθυμίζουμε ότι το συγκεκριμένο γκρουπ είχε την ονομασία «Τα νέα της Κύπρου» και στην συνέχεια μετονομάστηκε σε ««Ομάδα Υποστήριξης Νίκου Χριστοδουλίδη», γεγονός που προκάλεσε διάφορες αντιδράσεις. 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη χωρίς τριμερή - Το Κυπριακό σε αναζήτηση επανεκκίνησης- Χαμηλές προσδοκίες

Νέα Υόρκη χωρίς τριμερή - Το Κυπριακό σε αναζήτηση επανεκκίνησης- Χαμηλές προσδοκίες

Ο Χριστοδουλίδης μεταφέρει στον ΟΗΕ τις 19 νέες ιδέες, ο Γκουτέρες κλείνει την πόρτα σε τριμερή και 5+1 στη Νέα Υόρκη και ο Έρχιουρμαν διατηρεί τις δικές του προϋποθέσεις- Τι έχει παραχθεί μέχρι σήμερα από τον διάλογο των δύο ηγετών.

BEST OF TOTHEMAONLINE