Σε κινητοποίηση η Αστυνομία: Πυροβολισμοί σε κεντρική περιοχή της Λεμεσού
Σε κινητοποίηση τέθηκαν οι αστυνομικές Αρχές στη Λεμεσό, μετά από περιστατικό ρίψης πυροβολισμών που σημειώθηκε το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς στο κέντρο της πόλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, γύρω στις 03:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής (03/06), ξέσπασε φωτιά στο όχημα της 35χρονης που ήταν σταθμευμένο έξω από την οικία της στην περιοχή των Πολεμιδιών.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα μέλη της Πυροσβεστικής για κατάσβεση αλλά και της Αστυνομίας για τις απαραίτητες έρευνες. Το όχημα υπέστη ζημιές στο μπροστινό μέρος.
Υπενθυμίζουμε ότι σε κινητοποίηση τέθηκε η Πυροσβεστική τα ξημερώματα της Πέμπτης (02/06) μετά από πληροφορία για φωτιά σε όχημα στη Λεμεσό, το οποίο ήταν σταθμευμένο σε ανοιχτό χώρο κοντά στην οικία της 35χρονης, στα Κάτω Πολεμίδια.
Η Πυροσβεστική έσπευσε άμεσα στο σημείο για κατάσβεση της φωτιάς. Προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημίες στο πίσω μέρος του οχήματος.
(Φωτογραφία αρχείου)
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




