Έβαλαν φωτιά για δεύτερο συνεχόμενο βράδυ στο όχημα 35χρονης στη Λεμεσό

Έβαλαν φωτιά για δεύτερο συνεχόμενο βράδυ στο όχημα 35χρονης στη Λεμεσό

Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα σημειώθηκε εμπρησμός σε όχημα 35χρονης στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, γύρω στις 03:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής (03/06), ξέσπασε φωτιά στο όχημα της 35χρονης που ήταν σταθμευμένο έξω από την οικία της στην περιοχή των Πολεμιδιών.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα μέλη της Πυροσβεστικής για κατάσβεση αλλά και της Αστυνομίας για τις απαραίτητες έρευνες. Το όχημα υπέστη ζημιές στο μπροστινό μέρος.

Υπενθυμίζουμε ότι σε κινητοποίηση τέθηκε η Πυροσβεστική τα ξημερώματα της Πέμπτης (02/06) μετά από πληροφορία για φωτιά σε όχημα στη Λεμεσό, το οποίο ήταν σταθμευμένο σε ανοιχτό χώρο κοντά στην οικία της 35χρονης, στα Κάτω Πολεμίδια.

Η Πυροσβεστική έσπευσε άμεσα στο σημείο για κατάσβεση της φωτιάς. Προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημίες στο πίσω μέρος του οχήματος.

(Φωτογραφία αρχείου) 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποκατάσταση ομαλότητας στην νεκρή ζώνη της Δένειας - Οι διαβεβαιώσεις που έλαβε ο κοινοτάρχης από ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Αποκατάσταση ομαλότητας στην νεκρή ζώνη της Δένειας - Οι διαβεβαιώσεις που έλαβε ο κοινοτάρχης από ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Περίπου από τις 2:00 μ.μ. του Σαββάτου και έπειτα αποκαταστάθηκε η ομαλότητα στην ζώνη κατάπαυσης του πυρός στην περιοχή της κοινότητας Δένειας, όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου, Χαράλαμπος Αλεξάνδρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE