ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη μαρίνα Λάρνακας η πρώτη ομάδα οργανωμένων σκαφών από το Ισραήλ

Στη μαρίνα Λάρνακας η πρώτη ομάδα οργανωμένων σκαφών από το Ισραήλ

Έφτασε στη μαρίνα Λάρνακας η πρώτη ομάδα οργανωμένων ιστιοφόρων σκαφών από το Ισραήλ, στα πλαίσια των προσπαθειών της διαχειρίστριας εταιρείας Kition Ocean Holdings για προσέλκυση ναυτικού τουρισμού. Η ομάδα αφίχθη την Πέμπτη, 2 Ιουνίου, και θα παραμείνει στη Λάρνακα μέχρι την Κυριακή, 5 του μήνα.

Φέρει το όνομα E.M.I.R CYC και πρόκειται για την πρώτη μαζική άφιξη σκαφών μετά την ανάληψη της διαχείρισης της μαρίνας και του λιμανιού της Λάρνακας από την Kition Ocean Marina Ltd (μέλος της κοινοπραξίας). Συνολικά 23 σκάφη και πάνω από 120 επιβάτες ταξίδεψαν στη Λάρνακα. Μελλοντικά αναμένεται η άφιξη κι άλλων ομάδων σκαφών από την γειτονική χώρα στη Λάρνακα. Η διεύθυνση της μαρίνας υποδέχθηκε τους ταξιδιώτες σε μια σεμνή τελετή, η οποία περιλάμβανε μουσική και κεράσματα με παραδοσιακά κυπριακά προϊόντα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο διευθυντής της μαρίνας Πάρης Δημητρίου τίμησε με αναμνηστική πλακέτα τη διοργανώτρια του ταξιδιού Elizabeth Lousky. Υποδεχόμενους τους Ισραηλινούς επισκέπτες, ο κ.Δημητρίου είπε ότι η μαρίνα Λάρνακας μπήκε πλέον σε μια νέα εποχή μετά την ανάληψη της διαχείρισης από την Kition Ocean Holdings, με στόχο τη δημιουργία ενός μοναδικού προορισμού που θα προσφέρεται για όλη τη διάρκεια του χρόνου, ικανός να εξυπηρετεί και να φιλοξενεί όλους τους τύπους γιοτ και παράλληλα να παρέχει υπηρεσίες που να ικανοποιούν τους απαιτητικούς ιδιοκτήτες των σκαφών, τα πληρώματα, τους πελάτες και τους επισκέπτες. «Η νέα μαρίνα της Λάρνακας θα είναι ένα μοναδικό έργο σε μια ιδανική τοποθεσία που θα μπορεί να συνδυάσει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, ευέλικτη διαμονή κι εξαιρετικά εύκολη πρόσβαση σε υπηρεσίες και δραστηριότητες.

Εμείς, οι άνθρωποι της μαρίνας Λάρνακας, υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε τα πάντα, ώστε οι επισκέπτες μας να έχουν να θυμόνται μόνο ωραίες στιγμές», ανέφερε ο κ.Δημητρίου. Παραλαμβάνοντας την τιμητική πλακέτα, η Elizabeth Lousky ευχαρίστησε θερμά την διεύθυνση της μαρίνας, λέγοντας ότι η μαρίνα Λάρνακας θα είναι πάντοτε ένας αγαπημένος προορισμός για τους Ισραηλινούς ιδιοκτήτες σκαφών αναψυχής. Θυμίζουμε, ότι με την ανάληψη της διαχείρισης του λιμανιού και της μαρίνας Λάρνακας από την Kition Ocean Holdings Ltd επανάρχισαν, σ’ εβδομαδιαία βάση, και τα δρομολόγια κρουαζιερόπλοιων από τη Χάιφα προς το λιμάνι της πόλης. Η άφιξη κρουαζιερόπλοιων θα συνεχιστεί μέχρι τον Οκτώβριο, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις τα πλοία θα διανυκτερεύουν στο λιμάνι.

Στα σχέδια της Kition Ocean Holdings είναι, μεταξύ άλλων, η επέκταση του λιμανιού ώστε να μπορεί να υποδέχεται κρουαζιερόπλοια νέας γενιάς καθώς και η επέκταση της μαρίνας για να έχει χωρητικότητα μέχρι και 600 σκάφη.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE: To Ισραήλ έτοιμο για την απάντηση στο Ιράν - Συνεχής ενημέρωση

LIVE: To Ισραήλ έτοιμο για την απάντηση στο Ιράν - Συνεχής ενημέρωση

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top