ΔΙΕΘΝΗ

Καλιφόρνια: Νεαρό πούμα αναστάτωσε γυμνάσιο στην κομητεία Σαν Ματέο

Καλιφόρνια: Νεαρό πούμα αναστάτωσε γυμνάσιο στην κομητεία Σαν Ματέο

Ένα πούμα περιπλανήθηκε σε μια τάξη γυμνασίου στην Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών και βρέθηκε κουλουριασμένο κάτω από ένα θρανίο.

 

Το νεαρό αιλουροειδές ανακαλύφθηκε από το προσωπικό του γυμνασίου Πεσκαντέρο την ώρα που ετοιμαζόταν να ανοίξει το πρωί της Τετάρτης, σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη της κομητείας Σαν Ματέο.

«Αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα πούμα που μπήκε στο χώρο του σχολικού συγκροτήματος Λα Χόντα - Πεσκαντέρο. Οι αξιωματούχοι λένε ότι προσπάθησαν να το αφήσουν να βγει μόνο του, αλλά αυτό αρνήθηκε να βγει από την αίθουσα διδασκαλίας των αγγλικών και φαινόταν να είναι χαμένο και τρομαγμένο. Το συμβούλιο του σχολείου επιβεβιαώνει πως αυτή τη στιγμή όλοι οι μαθητές και το διδακτικό προσωπικό του σχολείου είναι ασφαλείς», ανέφερε σε ανάρτησή του στο twitter το γραφείο του σερίφη.

Η δημοσιογράφος του NBC Bay Area, Στέφανι Μαγκάλον, δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αρκετές φωτογραφίες του λιονταριού κάτω από το θρανίο.
Σύμφωνα με τον βρετανικό Independent, το περιστατικό δεν επηρέασε το πρόγραμμα του σχολείου, καθώς οι μαθητές και το προσωπικό χρησιμοποίησαν διαφορετικές αίθουσες στο ίδιο κτήριο.

Πάντως, το γραφείο του σερίφη, έκανε μια μάλλον γλαφυρή εικασία για το πώς το λιοντάρι μπήκε στο σχολείο στη σελίδα του στο Facebook.

Το περιστατικό έρχεται λίγες ημέρες μετά τη νοσηλεία ενός εννιάχρονου κοριτσιού στην πολιτεία της Ουάσινγκτον, το οποίο δέχθηκε επίθεση από πούμα καθώς έπαιζε κρυφτό με φίλους του σε μονοπάτι.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top