Έπιασαν 45χρονο να δουλεύει παράνομα σε εστιατόριο - Κατηγορήθηκαν δύο πρόσωπα

Έπιασαν 45χρονο να δουλεύει παράνομα σε εστιατόριο - Κατηγορήθηκαν δύο πρόσωπα

Υπόθεση παράνομης εργοδότησης και απασχόλησης διερευνά η Αστυνομία, στην επαρχία Αμμοχώστου. Για την υπόθεση κατηγορήθηκαν γραπτώς δύο πρόσωπα.

Συγκεκριμένα, γύρω στη 1μ.μ. χθες, μέλη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης Αμμοχώστου, εντόπισαν 45χρονο να εργάζεται παράνομα, σε εστιατόριο στο Παραλίμνι.

Τόσο ο 45χρονος, όσο και ο 44χρονος εργοδότης του, οδηγήθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό Παραλιμνίου, όπου αφού ανακρίθηκαν, κατηγορήθηκαν γραπτώς και αποδεσμεύτηκαν.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνίου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης: Η Λευκωσία δεν αποδέχεται δημιουργικές ασάφειες στη βάση λύσης του Κυπριακού

Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης: Η Λευκωσία δεν αποδέχεται δημιουργικές ασάφειες στη βάση λύσης του Κυπριακού

Η ολοκλήρωση της συνεδρίασης του Εθνικού Συμβουλίου υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, έστειλε σαφή μηνύματα τόσο για τις επιδιώξεις της ελληνοκυπριακής πλευράς όσο και για τα όρια των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE