Έπιασαν 45χρονο να δουλεύει παράνομα σε εστιατόριο - Κατηγορήθηκαν δύο πρόσωπα

Έπιασαν 45χρονο να δουλεύει παράνομα σε εστιατόριο - Κατηγορήθηκαν δύο πρόσωπα

Υπόθεση παράνομης εργοδότησης και απασχόλησης διερευνά η Αστυνομία, στην επαρχία Αμμοχώστου. Για την υπόθεση κατηγορήθηκαν γραπτώς δύο πρόσωπα.

Συγκεκριμένα, γύρω στη 1μ.μ. χθες, μέλη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης Αμμοχώστου, εντόπισαν 45χρονο να εργάζεται παράνομα, σε εστιατόριο στο Παραλίμνι.

Τόσο ο 45χρονος, όσο και ο 44χρονος εργοδότης του, οδηγήθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό Παραλιμνίου, όπου αφού ανακρίθηκαν, κατηγορήθηκαν γραπτώς και αποδεσμεύτηκαν.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνίου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ισχύς στο καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου – Τι ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης και το μήνυμα στην Άγκυρα

Νέα ισχύς στο καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου – Τι ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης και το μήνυμα στην Άγκυρα

Τη συμφωνία για είσοδο του γαλλικού επενδυτικού ομίλου Meridiam ως πλειοψηφικού μετόχου στην εταιρεία Great Sea Interconnector χαιρετίζει ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης, σημειώνοντας ότι προσδίδει νέα χρηματοδοτική και τεχνική ισχύ στην ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE