The Masked Singer: Οι detectives «ανακάλυψαν» πως το Μωρό είναι γυναίκα – «Τώρα το καταλάβατε;»

The Masked Singer: Οι detectives «ανακάλυψαν» πως το Μωρό είναι γυναίκα – «Τώρα το καταλάβατε;»

Πρώτο στη σκηνή του αποψινού The Masked Singer ανέβηκε το Μωρό κι έκλεψε τις εντυπώσεις, τραγουδώντας το «Moves Like Jagger».

Οι κινήσεις του βέβαια δεν πέρασαν καθόλου απαρατήρητες από το μάτια των τεσσάρων detectives, που προσπαθούν από οποιοδήποτε στοιχείο να καταλάβουν την ταυτότητα της Μάσκας. Μόνο που αυτήν τη φορά πίστεψαν πως το Μωρό είναι σίγουρα γυναίκα: «Κάτι αντιληφθήκαμε σε αυτήν την εκπομπή αργά.

Πιστεύουμε ότι το μωρό είναι γυναίκα σήμερα. Τελείωσαν τα ψέματα» είπε ο Νίκος Μουτσινάς. «Το κούνημα που έκανε και τα χτυπήματα. Μέσα από όλον αυτόν τον όγκο, που είναι κρυμμένο αυτό το κορίτσι» πρόσθεσε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

«Τώρα το καταλάβατε;» απόρησε ο Σάκης Ρουβάς, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την άποψη των detectives πως όταν θα αποκαλυφθεί το Μωρό θα είναι γυναίκα.

Πηγή: Zappit.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE