LIFESTYLE

Τζόνι Ντεπ: Εξετάζεται η επιστροφή του στους «Πειρατές της Καραϊβικής»

Τζόνι Ντεπ: Εξετάζεται η επιστροφή του στους «Πειρατές της Καραϊβικής»

Η δίκη του Τζόνι Ντεπ με την πρώην σύζυγο του, Άμπερ Χερντ, ολοκληρώθηκε μετά από έξι εβδομάδες με τον 58χρονο σταρ να κερδίζει και το δικαστήριο να του επιδικάζει αποζημίωση ύψους 10,35 εκατομμυρίων δολαρίων.

 

Τώρα πρώην στέλεχος των Walt Disney Studios πιστεύει ότι ο Ντεπ θα μπορούσε να επιστρέψει στους «Πειρατές της Καραϊβικής» και οι θαυμαστές του έχουν ήδη ενθουσιαστεί.

«Έχει ριζώσει βαθιά στην κουλτούρα της Disney»

«Πιστεύω ακράδαντα ότι μετά την απόφαση του δικαστηρίου πως οι «Πειρατές» οδεύουν προς ένα reboot με τον Τζόνι ως κάπτεν Τζακ Σπάροου. Υπάρχουν τόσο μεγάλες πιθανότητες για ένα box office σαν θησαυρό με έναν αγαπημένο χαρακτήρα που έχει ριζώσει βαθιά στην κουλτούρα της Disney. Μετά κιόλας από την τεράστια επιτυχία του Τζέρι Μπρουκχάιμερ με τον Τομ Κρουζ στο Top Gun: Maverick, υπάρχει τεράστια ζήτηση για να φέρει μεγάλα χολιγουντιανά ονόματα που θα τραβήξουν κόσμο και χρήματα σε σημαντικά franchises», δήλωσε στο People.

Ο Ντεπ πρωταγωνίστησε ως Τζακ Σπάροου σε πέντε ταινίες των «Πειρατών της Καραϊβικής», με πιο πρόσφατη την «Εκδίκηση του Σαλαζάρ» το 2017.

Όταν η Άμπερ Χερντ τον κατηγόρησε για ενδοοικογενειακή βία σε άρθρο της στην Washington Post το 2018, η Disney «έκοψε τους δεσμούς» μαζί του.

Ο ατζέντης του στο δικαστήριο ισχυρίστηκε ότι ο ηθοποιός έχασε 22,5 εκατομμύρια δολάρια από μια πιθανή έκτη ταινία του franchise.

Ο ίδιος, ο Ντεπ μίλησε για καταστροφή της καριέρας του.

Αγωγή κατά του Ντεπ από την ηθοποιό

Η δίκη ξεκίνησε στις 12 Απριλίου και ολοκληρώθηκε την περασμένη Παρασκευή, 27 Μαΐου, με τις τελικές αγορεύσεις των δικηγόρων.

Το δικαστήριο κατέληξε σε ετυμηγορία για τη μήνυση του Τζόνι Ντεπ για συκοφαντική δυσφήμιση, για την οποία ζητούσε 50 εκατομμύρια δολάρια, κατά της πρώην συζύγου του Άμπερ Χερντ για άρθρο που εκείνη είχε δημοσιεύσει με την υπογραφή της το 2018 στην Washington Post, κατηγορώντας εμμέσως πλην σαφώς τον Ντεπ για ενδοοικογενειακή βία.

Το δικαστήριο κατέληξε επίσης σε ετυμηγορία σχετικά με αγωγή 100 εκατομμυρίων δολαρίων που κατατέθηκε κατά του Ντεπ από την Άμπερ Χερντ.

Η ηθοποιός ζητούσε αποζημίωση έπειτα από δηλώσεις του Άνταμ Γουόλντμαν, δικηγόρου του ηθοποιού, που την είχε κατηγορήσει πως ψεύδεται.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της δίκης, ο Ντεπ παρουσίαζε την πρώην σύζυγό του ως μια ασταθή γυναίκα που τον κακοποίησε και τον εξευτέλισε.

Υποστήριξε ότι η Χερντ είχε συχνά μια «σαρκαστική, ταπεινωτική, επιθετική, βίαιη, τοξική στάση» και περιστασιακά κατέφευγε στη βία. «Είχε ανάγκη για σύγκρουση. Ανάγκη για βία», τόνισε.

Η Χερντ παραδέχθηκε ότι έχει χτυπήσει τον πρώην σύντροφό της σε πολλές περιπτώσεις, μετά από «χρόνια που δεν υπερασπιζόμουν τον εαυτό μου». Υποστήριξε πάντως ότι ποτέ δεν ήταν «καταχρηστική» με τον Ντεπ.

ΠΗΓΗ: In.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Τρομερή δουλειά οι διασώστες-νοσηλευτές! Επανάφεραν 4 φορές οπαδό του Απόλλωνα...

Ενδοσχολικός σεκιούριτι διακινούσε ναρκωτικά σε μαθητές - «Ανίκανη η Αστυνομία να αντιμετωπίσει το πρόβλημα»

Στο τελικό στάδιο η πρόσληψη 259 πυροσβεστών - Όσα είπε ο Υπουργός Δικαιοσύνης

Δυο καραμπόλες στον αυτοκινητόδρομο: Η μία με 8 οχήματα – Τέσσερα πρόσωπα στο νοσοκομείο



Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό βρίσκεται πλέον στην προμετωπίδα της προεκλογικής εκστρατείας των κομμάτων ενόψει ευρωεκλογών, ιδιαίτερα στην Κύπρο όπου το τελευταίο διάστημα οι ροές μεταναστών από τον Λίβανο προς τα παράλια της χώρας μας, αυξάνονται δραματικά. Ούτε οι προσπάθειες της κυβέρνησης έφεραν αποτέλεσμα, ούτε υπάρχει θέληση από την Ευρώπη για επαναξιολόγηση περιοχών στη Συρία  ως ασφαλείς, προκειμένου να καταστεί δυνατός ο επαναπατρισμός ατόμων από τη Συρία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top