Τα οδοφράγματα Αστρομερίτη και Λεύκας επισκέφθηκε ο Ουνάλ Ουστέλ

Τα οδοφράγματα Αστρομερίτη και Λεύκας επισκέφθηκε ο Ουνάλ Ουστέλ

Τα οδοφράγματα σε Αστρομερίτη και Λεύκα–Απλίκι επισκέφθηκε χθες, Σάββατο ο «πρωθυπουργός» Ουνάλ Ουστέλ ο οποίος λίγο μετά που ανέλαβε τα καθήκοντά του είχε επισκεφθεί τα οδοφράγματα σε Λευκωσία, Βρετανικές Βάσεις και Δερύνεια.

Όπως αναφέρει ο τ/κ Τύπος σήμερα, ο κ. Ουστέλ είπε ότι θα αντιμετωπίσουν τις ελλείψεις που υπάρχουν στα σημεία διελεύσεων, ώστε να λειτουργούν με ευκολία και πιο γρήγορα. Γι αυτό το λόγο, υπενθύμισε ότι θα υπογραφεί ένα πρωτόκολλο συνεργασία με την πλατφόρμα οικονομικών οργανώσεων.

Ο κ. Ουστέλ είπε ότι από τον Αστρομερίτη γίνονται καθημερινά περίπου 2000 διελεύσεις, εντοπίστηκαν οι ελλείψεις που υπάρχουν σε αυτό το συχνής κυκλοφορίας οδόφραγμα και θα γίνει αυτό που χρειάζεται για να διευκολυνθεί η κίνηση. Και στο οδόφραγμα Λεύκας-Απλικίου, είπε, είδαν ότι υπάρχουν δυσκολίες, κι όλα αυτά θα τα συζητήσουν τις επόμενες ημέρες σε σύσκεψη αρμοδίων.

Στις επισκέψεις του στα δύο αυτά οδοφράγματα τον κ. Ουστέλ συνόδευαν οι «υπουργοί εσωτερικών και εργασίας», Ζιγιά Οζτουρκλέρ και Χασάν Τατσόι, οι «βουλευτές» Λευκωσίας του ΚΕΕ, Αχμέτ Σαβασιάν και Αλισιάν Σαν, ο «βουλευτής» Λεύκας του ίδιου κόμματος, Φιρτίνα Καρανφίλ, ο «δήμαρχος» Μόρφου, Μαχμούτ Όζτσιναρ, ο «αστυνομικός διευθυντής» Μόρφου, Ζαφέρ Ζαϊφερ και τεχνοκράτες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE