Σοβαρές ζημιές σε ΚΕΠ της ΑΗΚ – Έγραψαν με σπρέι «ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ» - Δείτε φωτογραφία

Σοβαρές ζημιές σε ΚΕΠ της ΑΗΚ – Έγραψαν με σπρέι «ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ» - Δείτε φωτογραφία

Βανδαλισμοί στο ΚΕΠ Αγίου Αθανασίου της ΑΗΚ στη Λεμεσό σημειώθηκαν σήμερα, Κυριακή 5 Ιουνίου 2022, στις 3:00 τα ξημερώματα, με αποτέλεσμα να σημειωθούν υλικές ζημιές.

Όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου της Αρχής, άμεσα ενημερώθηκε η αστυνομία για διερεύνηση του συμβάντος.

Παράλληλα, έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες ούτως ώστε να επαναλειτουργήσει το ΚΕΠ Αγίου Αθανασίου αύριο Δευτέρα και να μην υπάρξει οποιαδήποτε ταλαιπωρία στους συμπολίτες μας.

Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, έγραψαν με σπρέι «ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ» δηλώντας τον λόγο της πράξης τους ενώ η γυάλινη είσοδος έγινε θρύψαλα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Η Κύπρος βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη βιώσιμη και εμπορική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της στην ΑΟΖ της, αναδεικνύοντας την Ανατολική Μεσόγειο σε έναν σημαντικό ενεργειακό κόμβο και συμβάλλοντας, παράλληλα, στις προσπάθειες της ΕΕ για ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας μέσω της διαφοροποίησης πηγών και οδεύσεων, ανέφερε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Μιχάλης Δαμιανός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE