Σοβαρές ζημιές σε ΚΕΠ της ΑΗΚ – Έγραψαν με σπρέι «ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ» - Δείτε φωτογραφία

Σοβαρές ζημιές σε ΚΕΠ της ΑΗΚ – Έγραψαν με σπρέι «ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ» - Δείτε φωτογραφία

Βανδαλισμοί στο ΚΕΠ Αγίου Αθανασίου της ΑΗΚ στη Λεμεσό σημειώθηκαν σήμερα, Κυριακή 5 Ιουνίου 2022, στις 3:00 τα ξημερώματα, με αποτέλεσμα να σημειωθούν υλικές ζημιές.

Όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου της Αρχής, άμεσα ενημερώθηκε η αστυνομία για διερεύνηση του συμβάντος.

Παράλληλα, έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες ούτως ώστε να επαναλειτουργήσει το ΚΕΠ Αγίου Αθανασίου αύριο Δευτέρα και να μην υπάρξει οποιαδήποτε ταλαιπωρία στους συμπολίτες μας.

Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, έγραψαν με σπρέι «ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ» δηλώντας τον λόγο της πράξης τους ενώ η γυάλινη είσοδος έγινε θρύψαλα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Ήδη έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια, την επομένη της συνάντησής του με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας την ελπίδα να οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE