ΔΗΣΥ κατά Μαυρογιάννη: «Χωρίς ακόμη να έχει ο ίδιος εξαγγείλει, ευχαριστεί το ΑΚΕΛ»

ΔΗΣΥ κατά Μαυρογιάννη: «Χωρίς ακόμη να έχει ο ίδιος εξαγγείλει, ευχαριστεί το ΑΚΕΛ»

Παρακολουθούμε για δεύτερη φορά σε αυτή την προεκλογική περίοδο, την προσπάθεια τετραγωνισμού του κύκλου, αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Δημοκρατικός Συναγερμός σχολιάζοντας τη δήλωση Ανδρέα Μαυρογιάννη μετά το Συνέδριο του ΑΚΕΛ.

Ο κ. Μαυρογιάννης χωρίς ακόμη να έχει ο ίδιος εξαγγείλει, ευχαριστεί το ΑΚΕΛ που με τη σημερινή απόφασή του, του επιτρέπει να προχωρήσει στην «ανεξάρτητη» υποψηφιότητά του.

Πως γίνεται όμως μια υποψηφιότητα να είναι ανεξάρτητη όταν εξαρτάται από την προηγούμενη απόφαση ενός κόμματος;

Για το ΑΚΕΛ χάνουν και οι λέξεις και κατ’ επέκταση η πολιτική τη σημασία τους.

Οι πολιτικοί οφείλουν να είναι ειλικρινείς απέναντι στο λαό και να επιδεικνύουν τον απαιτούμενο σεβασμό όταν του απευθύνονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Αντίστροφη μέτρηση για το τετ α τετ ΠτΔ με Έρχιουρμαν - Νέα ώθηση στις διαπραγματεύσεις

Κυπριακό: Αντίστροφη μέτρηση για το τετ α τετ ΠτΔ με Έρχιουρμαν - Νέα ώθηση στις διαπραγματεύσεις

  Τη συνάντηση που θα έχουν την Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2026, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, ανακοίνωσαν και επίσημα τα Ηνωμένα Έθνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE