ΕΚΤΑΚΤΟ: Άνδρας πήγε στην Αστυνομία και είπε ότι σκότωσε την ηλικιωμένη γυναίκα του στη Λεμεσό

ΕΚΤΑΚΤΟ: Άνδρας πήγε στην Αστυνομία και είπε ότι σκότωσε την ηλικιωμένη γυναίκα του στη Λεμεσό

Σε συναγερμό τέθηκε η Αστυνομία το πρωί της Δευτέρας 06 Ιουνίου στη Λεμεσό, μετά από πληροφορία για δολοφονία ηλικιωμένης γυναίκας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, σύζυγος ηλικιωμένης γυναίκας μετέβη στην Αστυνομία και είπε ότι σκότωσε τη γυναίκα του χτυπώντας την στο κεφάλι.

Στο σημείο έσπευσε Αστυνομία.

Περισσότερα σε λίγο…

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Καταθέτουν απορίες στο Υπουργείο Εργασίας και ζητούν διευκρινίσεις οι κοινωνικοί εταίροι για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του νομοσχεδίου την Τετάρτη. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων αναφέρθηκαν στα πρώτα κενά που εντοπίζουν από τα όσα μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, τη θετική διάθεση για εξεύρεση συγκλίσεων εντός των χρονικών πλαισίων που ορίστηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE