Η Στέλλα Κυριακίδου απαντά στους βουλευτές του κόμματός της: «Όχι στις σεξιστικές συμπεριφορές»

Η Στέλλα Κυριακίδου απαντά στους βουλευτές του κόμματός της: «Όχι στις σεξιστικές συμπεριφορές»

Δια μέσου της αντιπροέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού έρχεται η απάντηση για τις σεξιστικές συμπεριφορές ορισμένων βουλευτών του Κόμματος.

 

Τις τελευταίες εβδομάδες έχουμε γίνει μάρτυρες διαφορετικών περιστατικών που αφορούν σεξιστικές συμπεριφορές, σχόλια και υπονοούμενα.

Αυτές οι συμπεριφορές, δεν μπορεί να γίνονται αποδέκτες από κανένα, από όπου και αν προέρχονται.

Οποιεσδήποτε αντίθετες απόψεις είναι πάντοτε σεβαστές, αλλά οι σεξιστικές συμπεριφορές, τα σεξιστικά σχόλια και οι υβριστικοί χαρακτηρισμοί δεν μπορούν να γίνονται ανεκτοί.

Ως Κοινοβούλιο πρέπει να αναλογιστούμε, έστω και τώρα τις ευθύνες μας, να προβληματιστούμε για την εικόνα που εκπέμπει στην κοινωνία. 

Ιδιαίτερα όσον αφορά στις συμπεριφορές που θα μπορούσαν να εκληφθούν ως θετικές προς τον ρατσισμό, τον σεξισμό και τον εκφοβισμό. 

Στέλλα Κυριακίδου
Βουλευτής
Αντιπρόεδρος ΔΗΣΥ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απόπειρα δολοφονίας - Τον ήθελαν νεκρό: Στήθηκε ενέδρα θανάτου - Ετσι γάζωσαν τον 34χρονο επιχειρηματία - Βίντεο

Απόπειρα δολοφονίας - Τον ήθελαν νεκρό: Στήθηκε ενέδρα θανάτου - Ετσι γάζωσαν τον 34χρονο επιχειρηματία - Βίντεο

Τον παρακολουθούσαν και είχαν στόχο να τον εκτελέσουν. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, 34χρονος επιχειρηματίας δέχθηκε πυροβολισμούς ενώ οδηγούσε στον δρόμο Πρωταρά – Κάβο Γκρέκο, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί.