Ρίχνει πυρά ο ΔΗΣΥ – «Για το μόνο θέμα που ξέρουμε τις απόψεις του κύριου Μαυρογιάννη είναι το κυπριακό»

Ρίχνει πυρά ο ΔΗΣΥ – «Για το μόνο θέμα που ξέρουμε τις απόψεις του κύριου Μαυρογιάννη είναι το κυπριακό»

Ο τετραγωνισμός του κύκλου είναι ήπια έκφραση για να περιγράψουμε τελικά αυτά που ζούμε.

Στο ΑΚΕΛ επικυρώνουν την υποψηφιότητα Ανδρέα Μαυρογιάννη. Μια υποψηφιότητα που δεν έχει ανακοινωθεί και αυτό όταν γίνει θα είναι όπως μας λέει ο ίδιος, ανεξάρτητη. Ας το κρίνουν οι πολίτες.

Για το μόνο θέμα που ξέρουμε τις απόψεις του κύριου Μαυρογιάννη είναι το κυπριακό. Οι οποίες έρχονται σε μετωπική σύγκρουση με το αφήγημα του ΑΚΕΛ και με τον κύριο Μαυρογιάννη να μην δηλώνει αν συμφωνεί ή όχι με τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης. Και δεν είναι ο μόνος.

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης το ίδιο έπραξε και το ερώτημα παραμένει: Συμφωνεί ή όχι με τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης; Έχει θέσεις έστω για το κυπριακό ή είναι και αυτό μέρος της συγγραφής του προεκλογικού προγράμματος; 

Εμείς συνεχίζουμε. Με πολιτικές θέσεις, με χειροπιαστές, εφαρμόσιμες και κοστολογημένες προτάσεις. Συνεχίζουμε να εξελίσσουμε τον τόπο μας. Με τη σιγουριά, τη σταθερότητα και την ασφάλεια και με προοπτικές ανάπτυξης και προκοπής που ως Δημοκρατικός Συναγερμός μπορούμε και προσφέρουμε στους συμπολίτες μας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: «Ο πόλεμος δεν θα κρατήσει πολύ, οι τιμές στο πετρέλαιο θα πέσουν σαν πέτρα» λέει ο Τραμπ

LIVE: «Ο πόλεμος δεν θα κρατήσει πολύ, οι τιμές στο πετρέλαιο θα πέσουν σαν πέτρα» λέει ο Τραμπ

Σε πολεμικό κλοιό βρίσκεται η Μέση Ανατολή για ακόμη μία μέρα, με τον ισραηλινό στρατό να δηλώνει ότι σχεδιάζει να συνεχίσει την επιχείρηση του στο Ιράν για τουλάχιστον  τρεις ακόμη εβδομάδες. Δείτε ζωντανά όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline

BEST OF TOTHEMAONLINE