Εργάζονταν παράνομα σε πρατήριο καυσίμων στη Λεμεσό - Στον Αστυνομικό σταθμό και ο εργοδότης

Εργάζονταν παράνομα σε πρατήριο καυσίμων στη Λεμεσό - Στον Αστυνομικό σταθμό και ο εργοδότης

Υπόθεση παράνομης εργοδότησης και απασχόλησης διερευνά η Αστυνομία, στην επαρχία Λεμεσού. Για την υπόθεση κατηγορήθηκαν γραπτώς δύο πρόσωπα που εντοπίστηκαν να εργάζονται παράνομα, καθώς και ο εργοδότης τους.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 9.30π.μ. σήμερα, μέλη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης Λεμεσού, εντόπισαν δύο πρόσωπα, ηλικίας 22 ετών, να εργάζεται παράνομα, σε πρατήριο καυσίμων, στην επαρχία Λεμεσού.

Τόσο οι δύο 22χρονοι, όσο και ο 64χρονος εργοδότης τους, οδηγήθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό Πισσουρίου, όπου αφού ανακρίθηκαν, κατηγορήθηκαν γραπτώς και αποδεσμεύτηκαν.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πισσουρίου διερευνά την υπόθεση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θανατηφόρο με μοτοσικλέτα στη Λεμεσό: Νεκρός 26χρονος - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Θανατηφόρο με μοτοσικλέτα στη Λεμεσό: Νεκρός 26χρονος - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Γύρω στις 8.30μ.μ. χθες, ενώ 21χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του στην οδό Διονύσου στη Λεμεσό, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 25χρονος.

BEST OF TOTHEMAONLINE