Αντίο ΟΣΙΚΑ στην Ζέτα - Θλίψη στο Σύνδεσμο

Αντίο ΟΣΙΚΑ στην Ζέτα - Θλίψη στο Σύνδεσμο

Την Ζέτα Αιμιλιανίδου Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων "αποχαιρετά" η Ομοσπονδία Συνδέσμων Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής ( ΟΣΙΚΑ).

Σε σχετική του ανακοίνωση, ο πρόεδρος της ΟΣΙΚΑ Νεόφυτος Θρασυβούλου εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη για το θάνατο της Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Ζέτα Αιμιλιανίδου.

"Μια προσωπικότητα προσθέτει,  με πολλές γνώσεις,  που πρόσφερε πολλά από τη θέση της Υπουργού με την οποία ως πρόεδρος της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Συνδέσμων Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής – ΟΣΙΚΑ – είχα την τιμή να συνεργαστώ για πολλά χρόνια".

Η Ζέτα Αιμιλιανίδου προσθέτει ο κ. Θρασυβούλου ήταν πάντα πρόθυμη να ακούσει τα προβλήματα του κλάδου τους  και να προσπαθήσει κάθε φορά να δώσει λύσεις, χωρίς να αδιαφορήσει ποτέ.

Εξέφρασε επίσης τα θερμά συλλυπητήρια στον γιο της Αχιλλέα και στα αδέλφια της Μαίρη και Δώρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE