Αύριο φτάνει στην Κύπρο η σορός της Ζέτας - Την Παρασκευή η κηδεία

Αύριο φτάνει στην Κύπρο η σορός της Ζέτας - Την Παρασκευή η κηδεία

Αύριο Τετάρτη 08 Ιουνίου αναμένεται να φτάσει στην Κύπρο και συγκεκριμένα στο αεροδρόμιο Λάρνακας, η σορός της Υπουργού Εργασίας, Ζέτας Αιμιλιανίδου. Να σημειωθεί ότι η σορός θα συνοδεύεται από τον Υπουργό Υγείας Μιχάλη Χατζηπαντέλα και την Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας Χριστίνα Γιαννάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας η κηδεία θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευή 10 Ιουνίου.

Η Ζέτα Αιμιλιανίδου έφυγε από την ζωή χθες Δευτέρα 06 Ιουνίου, ενώ εδώ και τρεις εβδομάδες έδινε μεγάλη μάχη, ωστόσο δυστυχώς δεν τα κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Υπενθυμίζεται ότι στις 15 Μαϊου, η Ζέτα Αιμιλιανίδου, υπέστη υπαραχνοειδή αιμορραγία στον εγκέφαλο, λόγω ρήξης ανευρύσματος, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί επειγόντως με αεροασθενοφόρο στην Αθήνα όπου είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. 

Η είδηση του θανάτου της βύθισε την Κύπρο στο πένθος. Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος, αλλά και το παγκύπριο εκφράζει την βαθύτατη θλίψη του για τον χαμό της Ζέτας Αιμιλιανίδου.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνεχίζεται ο διάλογος για την ΑΤΑ – Μετά τους εργοδότες βλέπει τις συντεχνίες ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Συνεχίζεται ο διάλογος για την ΑΤΑ – Μετά τους εργοδότες βλέπει τις συντεχνίες ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Σε συνέχεια της κρίσιμης συνάντησης που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης είχε διαβουλεύσεις με τους επικεφαλής των εργοδοτικών οργανώσεων, στην παρουσία των Υπουργών Οικονομικών και Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.