ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Είσαι νέος; Ψάχνεις τον τρόπο για να πετύχεις; Η PwC σου δίνει την ευκαιρία

Είσαι νέος; Ψάχνεις τον τρόπο για να πετύχεις; Η PwC σου δίνει την ευκαιρία

Την ευκαιρία για ανάπτυξη της δικής σου επιχειρηματικής ιδέας προσφέρει μέσα από τα καινοτόμα προγράμματά της η εταιρία PwC Κύπρου σε συνεργασία με άλλους πέντε οργανισμούς.

Σε συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε η PwC σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Κύπρου, το Chrysalis Leap, το Cyprus Business Angels Network (CYBAN), το Cypriot Enterprise Link (CEL) και το Junior Achievement, προχώρησε στην ανακοίνωση διαγωνισμού επιχειρηματικών ιδεών, χρηματοδότηση από ιδιωτικά κεφάλαια, εκπαιδευτικά προγράμματα επιχειρηματικότητας για νέους στα σχολεία και το Ινστιτούτο έρευνας καινοτομίας και επιχειρηματικότητας. Η Συνέντευξη έλαβε χώρα στα γραφεία του Capital Impact ενός μοναδικού χώρου κοινής εργασίας και συνάντησης νέων επιχειρηματιών. Όπως αναφέρθηκε στη συνέντευξη Τύπου ήδη τέσσερα άτομα ήδη έχουν δει τις ιδέες τους να υλοποιούνται, κάτι που αποδεικνύει ότι το πρόγραμμα δουλεύει. Αυτά τα τέσσερα άτομα χρηματοδοτήθηκαν με 150.000 ευρώ.

Όπως δήλωσε ο Ευγένιος Χρ. Ευγενίου, Διευθύνων Σύμβουλος της PwC, «είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που μέσα από την εφαρμογή ενός στοχευόμενου προγράμματος Εταιρικής Ευθύνης συμβάλλουμε με την τεχνογνωσία που διαθέτουμε ως οργανισμός στις προσπάθειες για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας. Ο δρόμος προς την ανάπτυξη περνά μέσα από την επιχειρηματικότητα, εξ’ ου και η απόφαση μας να στηρίξουμε φορείς που στόχο έχουν την προώθηση της, ειδικά ανάμεσα στους νέους».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top