Πολύ σοβαρό τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο - Λεωφορείο παρέσυρε πεζό

Πολύ σοβαρό τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο - Λεωφορείο παρέσυρε πεζό

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης (8/6) στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού.

Πιο συγκεκριμένα, κοντά στις 2:00 τα ξημερώματα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται λεωφορείο παρέσυρε πεζό, στο ύψος Πέρα Χωριού με κατεύθυνση προς Λεμεσό. 

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στο σημείο για εξετάσεις, ενώ έκλεισαν προσωρινά (σ.σ. μέχρι τις 6:35 το πρωί) οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο για να μεταφέρει τον πεζό στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Υπενθυμίζεται ότι σε πολλές περιοχές επικρατεί πυκνή ομίχλη, με αποτέλεσμα η ορατότητα είναι περιορισμένη.

Οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες, να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να έχουν τα φώτα πορείας των οχημάτων τους αναμμένα.

*Φωτογραφία αρχείου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις στη δολοφονία Δημοσθένους: Eντοπίστηκε και συνελήφθη ο ιδιοκτήτης της μοτοσικλέτας - Γνωστός πρώην ποδοσφαιριστής

Ραγδαίες εξελίξεις στη δολοφονία Δημοσθένους: Eντοπίστηκε και συνελήφθη ο ιδιοκτήτης της μοτοσικλέτας - Γνωστός πρώην ποδοσφαιριστής

Νέες διαστάσεις λαμβάνει η υπόθεση της μαφιόζικης εκτέλεσης του 49χρονου επιχειρηματία και προέδρου της «Καρμιώτισσας» Σταύρου Δημοσθένους, καθώς η Αστυνομία εξέδωσε ένταλμα σύλληψης εναντίον συγκεκριμένου προσώπου.

BEST OF TOTHEMAONLINE