LIFESTYLE

Έξαλλος πάλι ο Μπραντ Πιτ με την Αντζελίνα Τζολί: «Με έβλαψε σκόπιμα»

Έξαλλος πάλι ο Μπραντ Πιτ με την Αντζελίνα Τζολί: «Με έβλαψε σκόπιμα»

Δεν λέει να κοπάσει η κόντρα που κρατάει χρόνια ανάμεσα στον Μπραντ Πιτ και την Αντζελίνα Τζολί. Ο διάσημος ηθοποιός κατηγορεί την πρώην σύζυγό του, ότι επίτηδες έβλαψε τη φήμη της επιχείρησης κρασιού που είχαν από κοινού στο παρελθόν, με την κίνηση που έκανε να πουλήσει το μερίδιό της σε έναν «άγνωστο».


Πίσω στο 2008, το πρώην ζευγάρι, που έχει μαζί έξι παιδιά, αγόρασε το πλειοψηφικό πακέτο στον αμπελώνα και την οικία Château Miraval στη Νότια Γαλλία. Το 2014 οι Μπραντζελίνα ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου και στον συγκεκριμένο αμπελώνα πέρασαν πολλές οικογενειακές διακοπές μαζί, κατά τη διάρκεια του κοινού τους βίου.

Μπραντ Πιτ: «Σκόπιμα επεδίωξε να μου προκαλέσει ζημιά»

Στην τελευταία του κατάθεση στο δικαστήριο, ο 58χρονος ηθοποιός ισχυρίζεται ότι η 47χρονη πρώην γυναίκα του, σκόπιμα «επεδίωξε να του προκαλέσει ζημιά», πουλώντας τα συμφέροντά της στην εταιρεία κρασιού.

Ο Πιτ από την πλευρά του λέει ότι είχαν συμφωνήσει να μην πουλήσουν ποτέ τα αντίστοιχα συμφέροντά τους στην οικογενειακή επιχείρηση, χωρίς τη συγκατάθεση του άλλου. Η Τζολί δεν απάντησε σε σχετική ερώτηση που της έθεσε το περιοδικό «People» για το θέμα.


Η Τζολί δεν συνέβαλε καθόλου στην εξάπλωση της εταιρείας

Η νομική ομάδα του Πιτ γράφει στα έγγραφα, που κατατέθηκαν την Παρασκευή στο Ανώτατο Δικαστήριο της κομητείας του Λος Άντζελες και τα οποία έχει στην κατοχή του το «People», ότι η Miraval ήταν το «μεγάλο του πάθος», που εξελίχθηκε «σε μια παγκόσμια επιχείρηση πολλών εκατομμυρίων δολαρίων και σε έναν από τους πιο αναγνωρισμένους παραγωγούς ροζέ κρασιού στον κόσμο». Ο ηθοποιός κατηγορεί την Τζολί ότι δεν συνέβαλε «καθόλου στην επιτυχία της Miraval».

Στην κατάθεση, οι δικηγόροι του Πιτ λένε ότι η Τζολί σχεδίαζε να πουλήσει το μερίδιό της τον Οκτώβριο στην Tenute del Mondo, η οποία είναι «αποφασισμένη να πάρει τον έλεγχο της Miraval» και «ανήκει και ελέγχεται έμμεσα από τον Γιούρι Σέφλερ, τον Ρώσο δισεκατομμυριούχο που ελέγχει τον όμιλο Stoli».

«Η Τζολί επιδίωξε και στη συνέχεια ολοκλήρωσε την υποτιθέμενη πώληση μυστικά, κρατώντας σκόπιμα τον Πιτ στο σκοτάδι και παραβιάζοντας εν γνώσει του τα συμβατικά δικαιώματα του Πιτ», αναφέρεται στην κατάθεση της ομάδας του ηθοποιού.

Chateau_Miraval


Aκραίες τακτικές από τον Ρώσο επιχειρηματία

Στην αγωγή του ο Μπραντ Πιτ ισχυρίζεται ότι η επιχείρηση της Τζολί «Nouvel» όφειλε στην εταιρεία του Mondo Bongo το δικαίωμα πρώτης άρνησης και ότι η πώληση παραβίασε αυτό το δικαίωμα. Η Τζολί, η οποία κατέθεσε αίτηση διαζυγίου το 2016, είχε προηγουμένως λάβει την άδεια να πουλήσει το μερίδιό της τον Σεπτέμβριο.

Η ομάδα του Πιτ λέει επίσης ότι Σέφλερ ξεκίνησε μια εχθρική εξαγορά της Miraval και προσπαθεί να αποκτήσει «εμπιστευτικές και αποκλειστικές πληροφορίες προς όφελος της ανταγωνιστικής του επιχείρησης». Τα έγγραφα κατηγορούν τον Σέφλερ ότι έχει «ακραίες επιχειρηματικές τακτικές και αμφίβολες επαγγελματικές προθέσεις», οι οποίες με τη σειρά τους «θέτουν σε κίνδυνο τη φήμη της εταιρείας που ο Πιτ έχτισε τόσο προσεκτικά και με τόσο κόπο». Και προσθέτουν: «Η Τζολί προσπάθησε να εξαναγκάσει τον Πιτ σε συνεργασία με έναν άγνωστο, και ακόμη χειρότερα, έναν άγνωστο με δηλητηριώδεις προθέσεις».

miraval


Ο Μπραντ Πιτ ζητά αποζημίωση

Ο Πιτ ζητά αποζημίωση με «ποσό που θα αποκαλυφθεί στη δίκη», καθώς και να κηρυχθεί «άκυρη» η υποτιθέμενη πώληση που έγινε από την Τζολί. Ο ηθοποιός ζητά μάλιστα η δίκη να διεξαχθεί με ενόρκους. Η Τζολί από την πλευρά της αντιμετώπισε στο παρελθόν προβλήματα με την πώληση των μετοχών της στην Quimicum, την εταιρεία που κατέχει και ελέγχει τη Miraval, λόγω του μακροχρόνιου διαζυγίου της με τον Πιτ. Τον Ιούλιο, ζήτησε από δικαστήριο της Καλιφόρνιας να επιτρέψει την πώληση παρά το γεγονός ότι δεν είχαν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες του διαζυγίου.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Κυβερνητικές Εξετάσεις: Αυτές είναι οι ημερομηνίες για το 2024 - Μέχρι πότε μπορείς να υποβάλεις αίτηση;

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται χώροι στάθμευσης για οικογένειες - Σε ποια μέρη θα υλοποιηθεί

Ναυαγεί το λιμάνι Λάρνακας: Δεν κατέθεσε την εγγυητική η Kition - Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή μεταφορών

Τον σταμάτησαν για έλεγχο και τον «τσάκωσαν» με μαχαίρι - Χειροπέδες σε 35χρονο



Live: Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου

Live: Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 8:30 το πρωί η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου, στον Γενικό Έφορο Εκλογών, στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top