ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ρίγη συγκίνησης στο Υπουργικό... Λίγα λευκά τριαντάφυλλα και ένα κερί στη θέση της Ζέτας - Δείτε φωτογραφίες

Ρίγη συγκίνησης στο Υπουργικό... Λίγα λευκά τριαντάφυλλα και ένα κερί στη θέση της Ζέτας - Δείτε φωτογραφίες

Δύσκολες είναι οι στιγμές στο Υπουργικό Συμβούλιο που βρίσκεται σε εξέλιξη από το πρωί. Είναι η πρώτη φορά μετά από εννέα χρόνια που το Υπουργικό συνέρχεται χωρίς τη Ζέτα Αιμιλιανίδου.

Πριν από την έναρξη του Υπουργικού Συμβουλίου τηρήθηκε μονόλεπτος σιγή στη μνήμη της Ζέτας Αιμιλιανίδου, ενώ στη θέση της τοποθετήθηκαν ένα μπουκέτο τριαντάφυλλα, μια φωτογραφία της και ένα κερί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κηδεία της Υπουργού θα τελεστεί την Παρασκευή στις 11 το πρωί.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αποφάσισε να αναστείλει όλες τις δημόσιες δραστηριότητες του μέχρι και την ημέρα της κηδείας και έδωσε οδηγίες οι σημαίες της Κυπριακής Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο και  στα Υπουργεία να κυματίζουν μεσίστιες.

H σορός της Υπουργού μεταφέρεται στην Κύπρο το απόγευμα.

Δείτε φωτογραφίες

 

 

Ειδήσεις σήμερα:ΠτΔ: Εξήγγειλε «τολμηρές μεταρρυθμίσεις» στον τομέα της Υγείας

ΠτΔ: Εξήγγειλε «τολμηρές μεταρρυθμίσεις» στον τομέα της Υγείας

«Τολμηρές μεταρρυθμίσεις» στον τομέα της υγείας εξήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, χαιρετίζοντας εκδήλωση για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Δικαιωμάτων των Ασθενών, που διοργάνωσε η Ομοσπονδία Συνδέσμων Ασθενών Κύπρου (ΟΣΑΚ) στο Προεδρικό Μέγαρο. Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης ανέφερε ότι οι μεταρρυθμίσεις αναμένονται σύντομα, μαζί με σειρά νομοθετημάτων που βρίσκονται στο τελικό στάδιο επεξεργασίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top