Google Play Store Apple Store
World News Media Themasports lifenewscy Socialista
ΔΙΕΘΝΗ

Έκτακτο: Όχημα καταπλάκωσε πλήθος στο Βερολίνο - Καρφώθηκε σε βιτρίνα καταστήματος

Έκτακτο: Όχημα καταπλάκωσε πλήθος στο Βερολίνο - Καρφώθηκε σε βιτρίνα καταστήματος

Οι γερμανικές αρχές αναφέρουν ότι ένα όχημα έπεσε πάνω σε πεζούς στο Βερολίνο την Τετάρτη, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν περίπου 30 άνθρωποι, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της πυροσβεστικής.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Βερολίνου Μάρτιν Νταμς δήλωσε ότι το περιστατικό συνέβη κοντά στη δημοφιλή εμπορική λεωφόρο Kurfuerstendamm στα δυτικά της γερμανικής πρωτεύουσας.

Είπε ότι ο ύποπτος οδηγός του οχήματος συνελήφθη. Δεν ήταν σαφές αν το περιστατικό ήταν αποτέλεσμα ατυχήματος ή αν ο οδηγός είχε οδηγήσει σκόπιμα πάνω στο πλήθος, δήλωσε ο Νταμς. Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα Bild, ένα άτομο έχασε τη ζωή του.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες για το περιστατικό το οποίο σημειώθηκε κοντά στο σημείο της φονικής επίθεσης της 19ης Δεκεμβρίου 2016, όταν ο Άνις Άμρι, ένας Τυνήσιος αιτών άσυλο με δεσμούς με ισλαμιστικές οργανώσεις, κατέλαβε ένα φορτηγό, σκότωσε τον οδηγό του και το έριξε πάνω σε μια χριστουγεννιάτικη αγορά, με αποτέλεσμα να σκοτώσει 11 ανθρώπους και να τραυματίσει δεκάδες άλλους.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

ΠτΔ για Νεκρή Ζώνη: Υπάρχουν αποφάσεις αν δεν αποκατασταθεί η κατάσταση στον Άγιο Δομέτιο

Ποια η κατάσταση υγείας της μητέρας και της κόρης που νοσηλεύονται με δάγκειο πυρετό – Είναι τελικά μεταδοτικός;

Φυσικό αέριο: Βλέπουμε συνέργειες στην περιοχή της Κύπρου, λέει η Chevron - «Υπάρχουν σημαντικοί πόροι που δεν έχουν ακόμη ανακαλυφθεί»

Park & Ride: Επεκτείνεται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Νέα δρομολόγια σε Λευκωσία και σκέψεις για επιβολή κομίστρου

Λογαριασμοί ρεύματος: Αισθητή η μείωση – Ποιο το ποσό και μέχρι πότε θα είναι σε ισχύ η επιδότηση

Υφυπουργείο Μετανάστευσης: Κάλεσμα Κυβέρνησης προς Βουλή για ψήφιση το συντομότερο - «Θα έχει ουσιαστικά και πρακτικά οφέλη»



ΠτΔ για Νεκρή Ζώνη: Υπάρχουν αποφάσεις αν δεν αποκατασταθεί η κατάσταση στον Άγιο Δομέτιο

ΠτΔ για Νεκρή Ζώνη: Υπάρχουν αποφάσεις αν δεν αποκατασταθεί η κατάσταση στον Άγιο Δομέτιο

Τα Ηνωμένα Έθνη μάς έχουν ενημερώσει ότι θα αποκατασταθεί η κατάσταση πραγμάτων στη νεκρή ζώνη, στον Άγιο Δομέτιο, ωστόσο, αν δεν αποκατασταθεί έχουμε πάρει κάποιες αποφάσεις οι οποίες θα υλοποιηθούν, αλλά δεν θα τις δημοσιοποιήσουμε, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top