Εντοπίστηκε νεκρός ο δράστης του φονικού στον Πύργο Λεμεσού

Εντοπίστηκε νεκρός ο δράστης του φονικού στον Πύργο Λεμεσού

Νεκρός εντοπίστηκε ο 59χρονος δράστης του άγριου φονικού, ένα χιλιόμετρο περίπου μακριά από τη σκηνή του εγκλήματος, κάτω από δέντρο. 

Δίπλα του εντοπίστηκε ένα κυνηγετικό όπλο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, νωρίτερα ο 59χρονος μπήκε σε οικία του θείου του, έριξε βενζίνη και άναψε φωτιά. Από την πυρκαγιά έχασε τη ζωή του ένας άντρας 79 ετών, ενώ άλλα δύο τραυματίστηκαν σοβαρά.

Στη σκηνή μετέβη ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε δύο γυναίκες στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, με την κατάστασή τους να θεωρείται κρίσιμη.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στον χώρο και απέκλεισαν τη σκηνή του εγκλήματος. 

Δείτε φωτογραφίες από τη σκηνή:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE