Εντοπίστηκε νεκρός ο δράστης του φονικού στον Πύργο Λεμεσού

Εντοπίστηκε νεκρός ο δράστης του φονικού στον Πύργο Λεμεσού

Νεκρός εντοπίστηκε ο 59χρονος δράστης του άγριου φονικού, ένα χιλιόμετρο περίπου μακριά από τη σκηνή του εγκλήματος, κάτω από δέντρο. 

Δίπλα του εντοπίστηκε ένα κυνηγετικό όπλο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, νωρίτερα ο 59χρονος μπήκε σε οικία του θείου του, έριξε βενζίνη και άναψε φωτιά. Από την πυρκαγιά έχασε τη ζωή του ένας άντρας 79 ετών, ενώ άλλα δύο τραυματίστηκαν σοβαρά.

Στη σκηνή μετέβη ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε δύο γυναίκες στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, με την κατάστασή τους να θεωρείται κρίσιμη.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στον χώρο και απέκλεισαν τη σκηνή του εγκλήματος. 

Δείτε φωτογραφίες από τη σκηνή:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE