«Μίλησε» η νεκροτομή της άτυχης Γεωργίας Χαραλάμπους – Όσα κατέδειξε

«Μίλησε» η νεκροτομή της άτυχης Γεωργίας Χαραλάμπους – Όσα κατέδειξε

Oλοκληρώθηκε η νεκροτομή στη σορό της άτυχης 82χρονης Γεωργίας Χαραλάμπους, η οποία δολοφονήθηκε από τον σύζυγο της την περασμένη Δευτέρα 06 Ιουνίου στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροτομής που διενεργήθηκε από τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου, ο θάνατος της επήλθε από βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση, προκληθείσα από αμβλύ και θλών όργανο.

Υπενθυμίζουμε ότι το περιστατικό σημειώθηκε στην οικία όπου διέμεναν το ζεύγος στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη στη Λεμεσό, την Δευτέρα 06 Ιουνίου. 

Ο 84χρονος μετέβη στην Αστυνομία και ανέφερε ότι σκότωσε την 82χρονη σύζυγο του Γεωργία Χαραλάμπους. Αμέσως έσπευσαν στο σημείο οι Αρχές, όπου στην αυλή της οικίας εντοπίστηκε νεκρή η 82χρονη. Σε κατάθεση του ο 84χρονος ανέφερε ότι είχαν προσωπικές διαφορές, ενώ διαπιστώθηκε ότι το θύμα είχε πάνω από πέντε χτυπήματα στο κεφάλι.

Στην σκηνή μετέβησαν και οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου, όπου διενήργησαν αυτοψία, ενώ από νενομισμένη νεκροτομή στη σορό της 82χρονης αναμένεται να διαπιστωθούν από τα ακριβή αιτία θανάτου της.

Εναντίον του 84χρονου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE