«Μίλησε» η νεκροτομή της άτυχης Γεωργίας Χαραλάμπους – Όσα κατέδειξε

«Μίλησε» η νεκροτομή της άτυχης Γεωργίας Χαραλάμπους – Όσα κατέδειξε

Oλοκληρώθηκε η νεκροτομή στη σορό της άτυχης 82χρονης Γεωργίας Χαραλάμπους, η οποία δολοφονήθηκε από τον σύζυγο της την περασμένη Δευτέρα 06 Ιουνίου στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροτομής που διενεργήθηκε από τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου, ο θάνατος της επήλθε από βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση, προκληθείσα από αμβλύ και θλών όργανο.

Υπενθυμίζουμε ότι το περιστατικό σημειώθηκε στην οικία όπου διέμεναν το ζεύγος στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη στη Λεμεσό, την Δευτέρα 06 Ιουνίου. 

Ο 84χρονος μετέβη στην Αστυνομία και ανέφερε ότι σκότωσε την 82χρονη σύζυγο του Γεωργία Χαραλάμπους. Αμέσως έσπευσαν στο σημείο οι Αρχές, όπου στην αυλή της οικίας εντοπίστηκε νεκρή η 82χρονη. Σε κατάθεση του ο 84χρονος ανέφερε ότι είχαν προσωπικές διαφορές, ενώ διαπιστώθηκε ότι το θύμα είχε πάνω από πέντε χτυπήματα στο κεφάλι.

Στην σκηνή μετέβησαν και οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου, όπου διενήργησαν αυτοψία, ενώ από νενομισμένη νεκροτομή στη σορό της 82χρονης αναμένεται να διαπιστωθούν από τα ακριβή αιτία θανάτου της.

Εναντίον του 84χρονου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα δεδομένα για τις συντάξεις: Ποιοι κερδίζουν και πόσα θα παίρνουν οι συνταξιούχοι – Οι αυξήσεις σε βάθος πενταετίας και οι νέες εισφορές

Νέα δεδομένα για τις συντάξεις: Ποιοι κερδίζουν και πόσα θα παίρνουν οι συνταξιούχοι – Οι αυξήσεις σε βάθος πενταετίας και οι νέες εισφορές

Άρχισαν τις πράξεις οι πολίτες για το ύψος που θα φτάσουν οι συντάξεις τους, την ώρα που οι κοινωνικοί εταίροι μελετούν λέξη προς λέξη το τροποιητικό νομοσχέδιο, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha.

BEST OF TOTHEMAONLINE