Γιούλη Σταρίδα: Η δημοσιογράφος χάνει το σπίτι της για ένα άρθρο που δεν έγραψε ποτέ

Γιούλη Σταρίδα: Η δημοσιογράφος χάνει το σπίτι της για ένα άρθρο που δεν έγραψε ποτέ

Η απίστευτη περιπέτεια που βιώνει η γνωστή δημοσιογράφος...

Αντιμέτωπη με μία απίστευτη κατάσταση έχει έρθει η δημοσιογράφος Γιούλη Σταρίδα, από την εφημερίδα Espresso. Η δημοσιογράφος χάνει το πατρικό της σπίτι στην Αιτωλοακαρνανία, το οποίο βγαίνει σε πλειστηριασμό για 60.000 ευρώ, μετά από μήνυση για θέμα που η ίδια δεν έγραψε ποτέ.

Η Γιούλη Σταρίδα, καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα, περιέγραψε πώς από ένα λάθος που έγινε στο ατελιέ μπήκε το όνομα της κάτω από ένα άρθρο που έγραψε κάποιος άλλος και όταν στην πορεία έγινε αγωγή, δικάστηκε ερήμην.

 

Το πατρικό σπίτι της δημοσιογράφου βγαίνει σε πλειστηριασμό στις 6 Ιουλίου.

Πηγη: zappit.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέος γύρος επαφών, παλιές διαφωνίες - Το μεγάλο στοίχημα μέχρι τη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Νέος γύρος επαφών, παλιές διαφωνίες - Το μεγάλο στοίχημα μέχρι τη Νέα Υόρκη

Σε μια νέα φάση, αυτή τη φορά με πιο πυκνό ημερολόγιο επαφών και σαφές χρονοδιάγραμμα μπροστά τους, εισέρχονται οι προσπάθειες για επανεκκίνηση της διαδικασίας στο Κυπριακό. Η πρώτη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Έρχιουρμαν δεν έλυσε τις μεγάλες διαφορές, έδειξε όμως ότι υπάρχει πλέον ένας σταθερός δίαυλος επικοινωνίας, πάνω στον οποίο θα επιχειρηθεί να χτιστεί η συνέχεια.