Γιούλη Σταρίδα: Η δημοσιογράφος χάνει το σπίτι της για ένα άρθρο που δεν έγραψε ποτέ

Γιούλη Σταρίδα: Η δημοσιογράφος χάνει το σπίτι της για ένα άρθρο που δεν έγραψε ποτέ

Η απίστευτη περιπέτεια που βιώνει η γνωστή δημοσιογράφος...

Αντιμέτωπη με μία απίστευτη κατάσταση έχει έρθει η δημοσιογράφος Γιούλη Σταρίδα, από την εφημερίδα Espresso. Η δημοσιογράφος χάνει το πατρικό της σπίτι στην Αιτωλοακαρνανία, το οποίο βγαίνει σε πλειστηριασμό για 60.000 ευρώ, μετά από μήνυση για θέμα που η ίδια δεν έγραψε ποτέ.

Η Γιούλη Σταρίδα, καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα, περιέγραψε πώς από ένα λάθος που έγινε στο ατελιέ μπήκε το όνομα της κάτω από ένα άρθρο που έγραψε κάποιος άλλος και όταν στην πορεία έγινε αγωγή, δικάστηκε ερήμην.

 

Το πατρικό σπίτι της δημοσιογράφου βγαίνει σε πλειστηριασμό στις 6 Ιουλίου.

Πηγη: zappit.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΥΠΟΙΚ: Έρχονται νέα εκατομμύρια από την ΕΕ – Ποια έργα ολοκληρώνονται σύντομα

ΥΠΟΙΚ: Έρχονται νέα εκατομμύρια από την ΕΕ – Ποια έργα ολοκληρώνονται σύντομα

Το Κυπριακό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας (ΣΑΑ) εισέρχεται στην τελική φάση ολοκλήρωσής του, με το σύνολο των έργων να αναμένεται να ολοκληρωθεί το αργότερο έως τον Αύγουστο του 2026, σύμφωνα με δελτίο τύπου της Γενικής Διεύθυνσης Ανάπτυξης του Υπουργείου Οικονομικών.