Στα 4,9 ρίχτερ τελικά ο σεισμός που ταρακούνησε την Κύπρο - Αισθητός και σε άλλες 3 χώρες

Στα 4,9 ρίχτερ τελικά ο σεισμός που ταρακούνησε την Κύπρο - Αισθητός και σε άλλες 3 χώρες

Στα 4,9 ρίχτερ τελικά ο σεισμός που ταρακούνησε το νησί.

Σύμφωνα με ανάρτηση του Τμήματος Γεωλογικής Επισκόπησης του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, ο σεισμός σημειώθηκε στις 4:40 τα ξημερώματα της Παρασκευής (10/06) και κλείδωσε τελικά στα 4,9 ρίχτερ με επίκεντρο τη Ξυλοφάγου.

Ο σεισμός σημειώθηκε 20 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Παραλιμνίου με εστιακό βάθος 45 χιλιόμετρα.

Έπειτα με ανάρτηση της η ανώτερη γεωλογική λειτουργός, Συλβάνα Πηλείδου, ανέφερε ότι «ο σεισμός έγινε αισθητός σε ολόκληρη την Κύπρο, ιδιαίτερα στην επικεντρική περιοχή και στις επαρχίες Λάρνακας και Αμμοχώστου. Έγινε επίσης αντιληπτός στη Συρία, Λίβανο, Ισραήλ και Τουρκία».

 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μέχρι στιγμής δεν υπήρξε οποιαδήποτε αναφορά για ζημιές ή θύματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νεκρός άνδρας στη Λευκωσία – Δείτε φωτογραφίες από το σημείο

Νεκρός άνδρας στη Λευκωσία – Δείτε φωτογραφίες από το σημείο

Σοκαριστικά τα στιγμιότυπα που εξασφάλισε το ThemaOnline από τη σκηνή όπου βρέθηκε νεκρός άντρας το μεσημέρι της Τετάρτης 7/5.