Στα 4,9 ρίχτερ τελικά ο σεισμός που ταρακούνησε την Κύπρο - Αισθητός και σε άλλες 3 χώρες

Στα 4,9 ρίχτερ τελικά ο σεισμός που ταρακούνησε την Κύπρο - Αισθητός και σε άλλες 3 χώρες

Στα 4,9 ρίχτερ τελικά ο σεισμός που ταρακούνησε το νησί.

Σύμφωνα με ανάρτηση του Τμήματος Γεωλογικής Επισκόπησης του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, ο σεισμός σημειώθηκε στις 4:40 τα ξημερώματα της Παρασκευής (10/06) και κλείδωσε τελικά στα 4,9 ρίχτερ με επίκεντρο τη Ξυλοφάγου.

Ο σεισμός σημειώθηκε 20 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Παραλιμνίου με εστιακό βάθος 45 χιλιόμετρα.

Έπειτα με ανάρτηση της η ανώτερη γεωλογική λειτουργός, Συλβάνα Πηλείδου, ανέφερε ότι «ο σεισμός έγινε αισθητός σε ολόκληρη την Κύπρο, ιδιαίτερα στην επικεντρική περιοχή και στις επαρχίες Λάρνακας και Αμμοχώστου. Έγινε επίσης αντιληπτός στη Συρία, Λίβανο, Ισραήλ και Τουρκία».

 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μέχρι στιγμής δεν υπήρξε οποιαδήποτε αναφορά για ζημιές ή θύματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην Πύλα απόψε Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν - Το μήνυμα πίσω από την κοινή τους παρουσία

Στην Πύλα απόψε Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν - Το μήνυμα πίσω από την κοινή τους παρουσία

Το παρών τους στο 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, θα δώσουν στις επτά απόψε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων, Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE