Μεταφέρθηκε η σορός της Ζέτας στην εκκλησία - Ξεκίνησε το λαϊκό προσκύνημα - Φωτογραφίες

Μεταφέρθηκε η σορός της Ζέτας στην εκκλησία - Ξεκίνησε το λαϊκό προσκύνημα - Φωτογραφίες

Άνδρες της Στρατονομίας μετέφεραν την σορό εντός της Εκκλησίας. Σύμφωνα με το πρόγραμμα από τις οκτώ μέχρι τις δέκα θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

Μεταφέρθηκε η σορός της Ζέτας στην εκκλησία.

Τοποθετήθηκε στο χώρο, όπου ο κόσμος θα μπορεί να την αποχαιρετήσει, το φέρετρο με τη σορό της Ζέτας.

Άρχισε το λαϊκό προσκύνημα, το οποίο θα διαρκέσει μέχρι τις 11:00, όποτε και θα ξεκινήσει η τελετή της εξόδιος ακολουθίας.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

Οι ήρωές μας ορίζουν το χρέος και την ευθύνη όλων μας να πράξουμε ό,τι είναι δυνατό για τον τερματισμό της τουρκικής κατοχής, δήλωσε, τη Δευτέρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά την επιμνημόσυνη δέηση στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας για τους πεσόντες αξιωματικούς και οπλίτες κατά την τουρκική εισβολή του 1974. Αναφερόμενος στην κάθοδο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, υπογράμμισε ότι στόχος είναι η σύγκληση διευρυμένης διάσκεψης, κατά την οποία θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από το σημείο όπου διακόπηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE