Ζέτα Αιμιλιανίδου: Έτσι την αποχαιρέτησαν τα αδέλφια της

Ζέτα Αιμιλιανίδου: Έτσι την αποχαιρέτησαν τα αδέλφια της

Στην τελευταία της κατοικία οδηγείται σήμερα Παρασκευή 10 Ιουνίου η Ζέτα Αιμιλιανίδου, που έφυγε από τη ζωή ύστερα από 3 βδομάδες νοσηλείας σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας.

Από την πρώτη στιγμή πρόσωπα της πολιτικής και απλός κόσμος που τη γνώρισε μέσα από την πορεία της στο Υπουργείο Εργασίας προχώρησαν σε συγκινητικές αναρτήσεις, αλλά και αγαπημένα της πρόσωπα από την οικογένεια της.

Ανάμεσα τους και τα δύο της αδέρφια, Μαίρη Κουτσελίνη και Θεόδωρος Ιωαννίδης που ο καθένας ξεχωριστά αποχαιρέτησε την αδερφή του, προχωρώντας σε συγκινητικές αναρτήσεις στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Facebook.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές: Πολυκομματική Βουλή - Ρευστό Εκλογικό Σώμα και Ριζικές Ανακατατάξεις

Βουλευτικές Εκλογές: Πολυκομματική Βουλή - Ρευστό Εκλογικό Σώμα και Ριζικές Ανακατατάξεις

Οι επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, τον Μάιο του 2026, φαίνεται πως θα διαμορφώσουν ένα νέο, πιο κατακερματισμένο πολιτικό σκηνικό, με ριζικές διαφοροποιήσεις από τις εκλογές του 2021.

BEST OF TOTHEMAONLINE