ΛΕΝΟΝ: «Ο σχεδιασμός ξεκίνησε από τότε που υπέγραψα τον Μάρτιο - Χρειαζόμαστε παίκτες σε 4 ή 5 θέσεις»

ΛΕΝΟΝ: «Ο σχεδιασμός ξεκίνησε από τότε που υπέγραψα τον Μάρτιο - Χρειαζόμαστε παίκτες σε 4 ή 5 θέσεις»

Συνέντευξη από τον Νιλ Λένον στο ΚΥΠΕ, από την Σκωτία όπου βρίσκεται για ολιγοήμερες διακοπές.

Αρχικά ρωτήθηκε για τα συναισθήματα του μετά τον τελικό Κυπέλλου και για το πώς έζησε τον αγώνα, λέγοντας πως στο τέλος της ημέρας δεν μετρά ο τρόπος που ήρθε η κατάκτηση αλλά το γεγονός ότι κερδήθηκε ο τελικός: «Παίζαμε με δέκα παίκτες από τόσο νωρίς κάτι που έκανε πιο δύσκολο τον αγώνα για εμάς λόγω της μεγάλης σημασίας του. Όμως οι παίκτες έδειξαν χαρακτήρα και πήραν τη νίκη και το Κύπελλο, κάτι που στην τελική ήταν δίκαιο καθώς για να φτάσουμε ως εκεί έπρεπε να κερδίσουμε την ΑΕΛ στα προημιτελικά και την Ανόρθωση στα ημιτελικά παίζοντας πολύ καλά. Προσωπικά η κατάκτηση του τροπαίου μου έδωσε πολλή ευτυχία και ικανοποίηση και επίσης πρόσθεσε ακόμα ένα τρόπαιο για τον σύλλογο».

 

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ώρα αποφάσεων για Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν-Σήμερα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών και τα μηνύματα που στέλνει η Ολγκίν, πριν από την τριμερή

Κυπριακό: Ώρα αποφάσεων για Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν-Σήμερα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών και τα μηνύματα που στέλνει η Ολγκίν, πριν από την τριμερή

Η νέα συνάντηση σήμερα, του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν πραγματοποιείται σε μια περίοδο κατά την οποία το Κυπριακό διατηρείται στο διπλωματικό προσκήνιο, χωρίς όμως να διακρίνεται ακόμη καθαρός δρόμος προς την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE