Τον «τσάκωσε» η Αστυνομία - Οδηγούσε όχημα με μηχανισμό κάλυψης πινακίδων εγγραφής

Τον «τσάκωσε» η Αστυνομία - Οδηγούσε όχημα με μηχανισμό κάλυψης πινακίδων εγγραφής

Μετά από πληροφορία πού δόθηκε στην Αστυνομία από Λειτουργό του ΤΟΜ, ότι συγκεκριμένο όχημα διέθετε μηχανισμό πού απέκρυπτε τις πινακίδες εγγραφής του, μέλη του ΟΠΟΔ Αρχηγείου, ανέκοψαν λίγο μετά τα μεσάνυκτα σήμερα, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού προς Λευκωσία, πριν την έξοδο του ΓΣΠ, το εν λόγω όχημα.

Από εξετάσεις που ακολούθησαν, διαπιστώθηκε ότι το όχημα έφερε σύστημα το οποίο με τη χρήση τηλεχειριστηρίου, καλύπτονταν οι πινακίδες εγγραφής του με μαύρο φόντο, ώστε να μην είναι αναγνωρίσιμες.

Το όχημα κατασχέθηκε για περαιτέρω έλεγχο από μηχανολόγους του ΤΟΜ και εμπειρογνώμονες της Αστυνομίας, ενώ εναντίον του 26χρονου οδηγού, διερευνώνται αδικήματα με βάση τον Περί Μηχανοκινήτων Τροχαίας Κινήσεως Κανονισμών.

Η Αστυνομία προειδοποιεί τους πολίτες, ότι μετά τον εντοπισμό του συγκεκριμένου οχήματος, θα επεκταθούν οι έλεγχοι που αφορούν τέτοιας φύσεως αδικήματα, ενώ οι παραβάτες θα οδηγούνται ενώπιον Δικαστηρίου.

Οι ποινές σχετικά με τα αδικήματα αυτά, προνοούν φυλάκιση ή/και χρηματικό πρόστιμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Η μάχη ξεκινά - Ποια σενάρια εξετάζει ο Τραμπ για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο - Επίθεση του Ιράν με δεκάδες βαλλιστικούς πυραύλους, το Ισραήλ βομβαρδίζει τομέα της Τεχεράνης

LIVE: Η μάχη ξεκινά - Ποια σενάρια εξετάζει ο Τραμπ για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο - Επίθεση του Ιράν με δεκάδες βαλλιστικούς πυραύλους, το Ισραήλ βομβαρδίζει τομέα της Τεχεράνης

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες «αδειάζουν» Νετανιάχου – Τραμπ για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE