Tραγωδία με γνωστό διεθνή ποδοσφαιριστή: Σκοτώθηκε σε τροχαίο λίγο μετά από αγώνα - Δείτε φωτογραφίες

Tραγωδία με γνωστό διεθνή ποδοσφαιριστή: Σκοτώθηκε σε τροχαίο λίγο μετά από αγώνα - Δείτε φωτογραφίες

Σοκαριστικά ήταν τα νέα στην Αλγερία, καθώς ο 25χρονος διεθνής ποδοσφαιριστής, Μπιλέλ Μπενχαμουντά, άφησε την τελευταία του πνοή σε τροχαίο δυστύχημα μαζί με έναν φίλο του, ενώ γυρνούσε από παιχνίδι με την εθνική του, στο οποίο σκόραρε και μοίρασε ασίστ.

Ο 25χρονος Αλγερινός διεθνής μεσοεπιθετικός Μπιλέλ Μπενχαμουντά άφησε την τελευταία του πνοή την Πέμπτη (10/06) σε τροχαίο δυστύχημα, σκορπώντας θλίψη στους οικείους του και την ποδοσφαιρική Αλγερία.

Ο Μπενχαμουντά επέστρεψε μαζί με έναν φίλο του από το νικηφόρο φιλικό της χώρας του με το Κονγκό (3-0), στο οποίο σημείωσε ένα γκολ και μοίρασε μια ασίστ. Το αυτοκίνητό του έπιασε φωτιά και δεν κατάφερε να δραπετεύσει ποτέ από το αυτοκίνητο, ούτε αυτός ούτε ο φίλος του.

Ο Μπενχαμουντά αγωνιζόταν στην USM Αλγέρ, ενώ έπαιξε ποδόσφαιρο μόνο στη χώρα του. Στο παρελθόν είχε φορέσει τη φανέλα της USMM Χατζούτ.

Πηγή: dailystarscyprus.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τατάρ: «Χωρίς αναγνώριση της κυριαρχίας μας δεν ξεκινούν διαπραγματεύσεις» – Απορρίπτει ξανά τη λύση ομοσπονδίας

Τατάρ: «Χωρίς αναγνώριση της κυριαρχίας μας δεν ξεκινούν διαπραγματεύσεις» – Απορρίπτει ξανά τη λύση ομοσπονδίας

Ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Ερσίν Τατάρ, έθεσε εκ νέου ως προϋπόθεση για την έναρξη διαπραγματεύσεων την αποδοχή της «κυριαρχίας» της τουρκοκυπριακής πλευράς, χαρακτηρίζοντας τη διαδικασία για λύση ομοσπονδίας «κενό περιεχομένου λόγο που έχει δοκιμαστεί στο παρελθόν».

BEST OF TOTHEMAONLINE