Στην Κύπρο σήμερα ο Πρόεδρος του Ισραήλ - Συνάντηση με ΠτΔ, έκτακτα μέτρα ασφαλείας
Επίσκεψη στην Κύπρο πραγματοποιεί σήμερα ο Πρόεδρος του Ισραήλ, Ισαάκ Χέρτσογκ, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την περί της Ρύθμισης της Λειτουργίας Καταστημάτων και των Όρων Απασχόλησης των Υπαλλήλων τους Νομοθεσία, όλα τα γενικά καταστήματα τη Δευτέρα, θα πρέπει να παραμείνουν κλειστά.
Σύμφωνα με το Υπουργείο Εργασίας, όσα ειδικά καταστήματα λειτουργήσουν, θα πρέπει να αποζημιώσουν τους υπαλλήλους που θα απασχοληθούν την ημέρα αυτή με αναλογία 1:2.
Ενόψει του τριημέρου του Κατακλυσμού, η Αστυνομία θα λάβει και φέτος ιδιαίτερα αυξημένα μέτρα, με προτεραιότητα την προστασία και την ασφάλεια των πολιτών, ενώ η δράση της θα εντατικοποιηθεί με στόχο την ασφάλεια των διακινήσεων στο οδικό δίκτυο και την προστασία των πολιτών και της περιουσίας του.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




