«Τρέχει» η Πυροσβεστική - Στάχτη και αποκαΐδια έγιναν παλιά ελαστικά – Δείτε φωτογραφίες

«Τρέχει» η Πυροσβεστική - Στάχτη και αποκαΐδια έγιναν παλιά ελαστικά – Δείτε φωτογραφίες

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία το απόγευμα του Σαββάτου (11/06) μετά από πληροφορία για μεγάλη Πυρκαγιά.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, η πυρκαγιά ξέσπασε στον παλιό σκουπιδότοπο Μαρί σε παλιά ελαστικά και άλλα άχρηστα υλικά.

Ανταποκρίθηκαν τρία πυροσβεστικά οχήματα από ΕΜΑΚ και ενισχύονται με άλλα 2 από Λάρνακα και Λεμεσό.

Στην πυρκαγιά κατευθύνεται και  Διευθυντής Επιχειρήσεων της Υπηρεσίας.

"Η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει ενημερώσει όλες τις Κρατικές Υπηρεσίες για να λάβουν δράση στη βάση των καθηκόντων τους", είπε συγκεκριμένα.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές σε σχέση με το Κυπριακό, όπως ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος παρέστη στη δοξολογία για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και ακολούθως δέχθηκε τον χαιρετισμό της παρέλασης που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία, με την ευκαιρία της επετείου.

BEST OF TOTHEMAONLINE