«Τρέχει» η Πυροσβεστική - Στάχτη και αποκαΐδια έγιναν παλιά ελαστικά – Δείτε φωτογραφίες

«Τρέχει» η Πυροσβεστική - Στάχτη και αποκαΐδια έγιναν παλιά ελαστικά – Δείτε φωτογραφίες

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία το απόγευμα του Σαββάτου (11/06) μετά από πληροφορία για μεγάλη Πυρκαγιά.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, η πυρκαγιά ξέσπασε στον παλιό σκουπιδότοπο Μαρί σε παλιά ελαστικά και άλλα άχρηστα υλικά.

Ανταποκρίθηκαν τρία πυροσβεστικά οχήματα από ΕΜΑΚ και ενισχύονται με άλλα 2 από Λάρνακα και Λεμεσό.

Στην πυρκαγιά κατευθύνεται και  Διευθυντής Επιχειρήσεων της Υπηρεσίας.

"Η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει ενημερώσει όλες τις Κρατικές Υπηρεσίες για να λάβουν δράση στη βάση των καθηκόντων τους", είπε συγκεκριμένα.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Σε μια κρίσιμη εβδομάδα για την πορεία του Κυπριακού εισέρχεται η διαδικασία, με την σημερινή συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο πλευρών να αποτελεί το πρώτο βήμα της προετοιμασίας για το τετ α τετ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE