YKAN: Έκανε έφοδο και τράπηκαν σε φυγή - Ο ένας πέταξε το «εμπόρευμα» στο έδαφος - Σύλληψη δυο προσώπων

YKAN: Έκανε έφοδο και τράπηκαν σε φυγή - Ο ένας πέταξε το «εμπόρευμα» στο έδαφος - Σύλληψη δυο προσώπων

Μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών (Κλιμάκιο Λάρνακας), προχώρησαν χθες στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης κατοχής ναρκωτικών στη σύλληψη δύο νεαρών προσώπων.

Της σύλληψής τους, προηγήθηκε έρευνα χθες στο απόγευμα σε υποστατικό που βρίσκεται στην επαρχία Λάρνακας.

Κατά την είσοδο των μελών της Αστυνομίας στο υπό αναφορά υποστατικό, νεαρό πρόσωπο ηλικίας 26 ετών, τράπηκε σε φυγή προσπαθώντας να διαφύγει, αλλά έγινε κατορθωτή η ανακοπή του σε κοντινή απόσταση.

Ο 26χρονος κατά τη φυγή του, έριξε στο έδαφος ένα τεμάχιο από νάιλον σακούλι, το οποίο περιείχε 31 συσκευασίες που περιείχαν 20 περίπου γραμμάρια άσπρης σκόνης που πιστεύεται ότι είναι κοκαΐνη.

Επίσης, έγινε έλεγχος και σε δεύτερο νεαρό πρόσωπο που βρισκόταν στο υποστατικό, ηλικίας 21 ετών, στην κατοχή του οποίου ανευρέθηκαν 17 περίπου γραμμάρια κάνναβης.

Και τα δύο πρόσωπα συνελήφθησαν για αυτόφωρα αδικήματα και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λάρνακας) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Το αμέσως επόμενο διάστημα η Κυπριακή Δημοκρατία θα δρομολογήσει πρωτοβουλίες για αναγνώριση του έργου και της σπουδαιότητας της αποστολής της ΕΛΔΥΚ και ειδικότερα για τα 105 παιδιά που έπεσαν το 1974, εκ των οποίων οι 58 παραμένουν μέχρι σήμερα αγνοούμενοι, ανακοίνωσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας τις αδελφικές και ακλόνητες σχέσεις Κύπρου – Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE