Έκαναν «φύλλο και φτερό» οικία στην Πάφο - Έβαλαν στη τσέπη 30 χιλιάδες ευρώ και έγιναν «καπνός»

Έκαναν «φύλλο και φτερό» οικία στην Πάφο - Έβαλαν στη τσέπη 30 χιλιάδες ευρώ και έγιναν «καπνός»

Υπόθεση διάρρηξη κατοικίας με λεία χρηματικό ποσό ύψους 30 χιλ. ευρώ διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.

Σύμφωνα με Εκπρόσωπο της ΑΔΕ Πάφου άγνωστοι εισήλθαν σε κατοικία ιδοκτησίας μόνιμου κάτοικου Γεροσκήπου και απέσπασαν απ’ αυτή χρηματικό ποσό 30 χιλιάδων ευρώ σε διάφορα χαρτονομίσματα.

Μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου μετέβησαν στη σκηνή και από περαιτέρω εξετάσεις διαπίστωσαν πως οι δράστες που παραβίασαν την κατοικία φεύγοντας πήραν μαζί τους το το μηχάνημα καταγραφής του κλειστού κυκλώματος εξαφανίζοντας τα στιγμιότυπα που κατέγραψει. Η Αστυνομία συνέλλεξε από την σκηνή διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό τους.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

Στην καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, για την πορεία της διαχείρισης του αφθώδους πυρετού, καθώς και ζητημάτων που άπτονται αυτής, όπως είναι η παραγωγή χαλλουμιού, προσβλέπουν οι αγροτικές οργανώσεις, οι οποίες θα έχουν συνάντηση μαζί του το πρωί της Τρίτης στο Προεδρικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE