Έκαναν «φύλλο και φτερό» οικία στην Πάφο - Έβαλαν στη τσέπη 30 χιλιάδες ευρώ και έγιναν «καπνός»

Έκαναν «φύλλο και φτερό» οικία στην Πάφο - Έβαλαν στη τσέπη 30 χιλιάδες ευρώ και έγιναν «καπνός»

Υπόθεση διάρρηξη κατοικίας με λεία χρηματικό ποσό ύψους 30 χιλ. ευρώ διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.

Σύμφωνα με Εκπρόσωπο της ΑΔΕ Πάφου άγνωστοι εισήλθαν σε κατοικία ιδοκτησίας μόνιμου κάτοικου Γεροσκήπου και απέσπασαν απ’ αυτή χρηματικό ποσό 30 χιλιάδων ευρώ σε διάφορα χαρτονομίσματα.

Μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου μετέβησαν στη σκηνή και από περαιτέρω εξετάσεις διαπίστωσαν πως οι δράστες που παραβίασαν την κατοικία φεύγοντας πήραν μαζί τους το το μηχάνημα καταγραφής του κλειστού κυκλώματος εξαφανίζοντας τα στιγμιότυπα που κατέγραψει. Η Αστυνομία συνέλλεξε από την σκηνή διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό τους.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Λετυμπιώτης «Η δυσαρέσκεια μας με το ΗΒ έχει εκφραστεί με τον πλέον διπλωματικό τρόπο» - «Η αεράμυνα μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα»

LIVE: Λετυμπιώτης «Η δυσαρέσκεια μας με το ΗΒ έχει εκφραστεί με τον πλέον διπλωματικό τρόπο» - «Η αεράμυνα μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα»

Εκτός ελέγχου φαίνεται πως είναι η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, καθώς μετά τον θάνατο του αλί Χαμενεΐ, Ισραήλ και ΗΠΑ. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με μήνυμα ξεκαθάρισε πως «η πατρίδα μας δεν μετέχει με οιονδήποτε τρόπο και ούτε προτίθεται να αποτελέσει μέρος οποιασδήποτε στρατιωτικής επιχείρησης». Έρχονται φρεγάτες και F-16 από την Ελλάδα και στην Κύπρο αναμένεται ο Νίκος Δένδιας. Δείτε όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE