Έκαναν «φύλλο και φτερό» οικία στην Πάφο - Έβαλαν στη τσέπη 30 χιλιάδες ευρώ και έγιναν «καπνός»

Έκαναν «φύλλο και φτερό» οικία στην Πάφο - Έβαλαν στη τσέπη 30 χιλιάδες ευρώ και έγιναν «καπνός»

Υπόθεση διάρρηξη κατοικίας με λεία χρηματικό ποσό ύψους 30 χιλ. ευρώ διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.

Σύμφωνα με Εκπρόσωπο της ΑΔΕ Πάφου άγνωστοι εισήλθαν σε κατοικία ιδοκτησίας μόνιμου κάτοικου Γεροσκήπου και απέσπασαν απ’ αυτή χρηματικό ποσό 30 χιλιάδων ευρώ σε διάφορα χαρτονομίσματα.

Μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου μετέβησαν στη σκηνή και από περαιτέρω εξετάσεις διαπίστωσαν πως οι δράστες που παραβίασαν την κατοικία φεύγοντας πήραν μαζί τους το το μηχάνημα καταγραφής του κλειστού κυκλώματος εξαφανίζοντας τα στιγμιότυπα που κατέγραψει. Η Αστυνομία συνέλλεξε από την σκηνή διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό τους.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυβέρνηση: «Σημαντική η επίσκεψη Λακρουά» - «Αμείωτο το ενδιαφέρον των ΗΕ»

Κυβέρνηση: «Σημαντική η επίσκεψη Λακρουά» - «Αμείωτο το ενδιαφέρον των ΗΕ»

Σημαντική χαρακτήρισε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης την επίσκεψη στην Κύπρο του Αναπληρωτή ΓΓ του ΟΗΕ Ζαν-Πιερ Λακρουά, ο οποίος θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη την Τρίτη, σημειώνοντας παράλληλα ότι η επίσκεψη δείχνει ότι παραμένει αμείωτη η προσήλωση των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE