Κόντεψε να πνιγεί σε παραλία της Λεμεσού - Κρίσιμη η κατάσταση του άντρα στο Νοσοκομείο

Κόντεψε να πνιγεί σε παραλία της Λεμεσού - Κρίσιμη η κατάσταση του άντρα στο Νοσοκομείο

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Ναυαγοσωστική μονάδα στη Λεμεσό μετά από έκτακτο περιστατικό στην παραλία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, γύρω στο μεσημέρι της Κυριακής (12/06), σε παραλία στη Λεμεσό, ναυαγοσώστες έσπευσαν για διάσωση μεσήλικα άνδρα ο οποίος ενώ βρισκόταν στο νερό, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, κινδύνεψε με πνιγμό.

Οι ναυαγοσώστες κατάφεραν να προσεγγίσουν άμεσα τον λουόμενο  και να τον οδηγήσουν στην στεριά όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Ασθενοφόρο μετέβη στο σημείο, το οποίο τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην Μονάδα Εντατική Θεραπείας, σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία - «Αν προχωρήσει σε ενέργειες, η αντίδραση θα είναι ευρωπαϊκή»

Μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία - «Αν προχωρήσει σε ενέργειες, η αντίδραση θα είναι ευρωπαϊκή»

Αν προχωρήσει η Τουρκία σε οποιεσδήποτε ενέργειες, η αντίδραση θα πρέπει να είναι ευρωπαϊκή, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ερωτηθείς για τις ενέργειες της Τουρκίας σε σχέση με το δόγμα της περί «γαλάζιας πατρίδας».

BEST OF TOTHEMAONLINE