Κόντεψε να πνιγεί σε παραλία της Λεμεσού - Κρίσιμη η κατάσταση του άντρα στο Νοσοκομείο

Κόντεψε να πνιγεί σε παραλία της Λεμεσού - Κρίσιμη η κατάσταση του άντρα στο Νοσοκομείο

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Ναυαγοσωστική μονάδα στη Λεμεσό μετά από έκτακτο περιστατικό στην παραλία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, γύρω στο μεσημέρι της Κυριακής (12/06), σε παραλία στη Λεμεσό, ναυαγοσώστες έσπευσαν για διάσωση μεσήλικα άνδρα ο οποίος ενώ βρισκόταν στο νερό, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, κινδύνεψε με πνιγμό.

Οι ναυαγοσώστες κατάφεραν να προσεγγίσουν άμεσα τον λουόμενο  και να τον οδηγήσουν στην στεριά όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Ασθενοφόρο μετέβη στο σημείο, το οποίο τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην Μονάδα Εντατική Θεραπείας, σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Μια γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό αρχίζει αύριο με την κάθοδο στην Κύπρο του ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του και σε μια προσπάθεια να φύγει με παραδοτέα που θα αφορούν την επανάληψη των συνομιλιών μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά το 2017. 

BEST OF TOTHEMAONLINE