Νύχτα τρόμου για νοσηλεύτρια στην Κέρκυρα - Άνδρας της επιτέθηκε γιατί του ζήτησε να φορέσει μάσκα για τον κορωνοϊό

Νύχτα τρόμου για νοσηλεύτρια στην Κέρκυρα - Άνδρας της επιτέθηκε γιατί του ζήτησε να φορέσει μάσκα για τον κορωνοϊό

Πανικός επικράτησε το βράδυ του Σαββάτου στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, όταν ένας συνοδός ασθενούς επιτέθηκε σε νοσηλεύτρια που του είπε να βάλει μάσκα για τον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του corfutvnews.gr, η νοσηλεύτρια που βρισκόταν σε βάρδια στον οικίσκο υποδοχής του νοσοκομείο υπέδειξε στον συγκεκριμένο άντρα να φορέσει μάσκα προστασίας από τον κορωνοϊό για να εισέλθει στον χώρο του νοσοκομείου.

Εκείνος τότε αντέδρασε έντονα φωνάζοντας και βρίζοντας, αρνούμενος να βάλει τη μάσκα, ενώ παράλληλα επέμενε να μπει εντός του νοσοκομείου. Στη συνέχεια, όταν η γυναίκα πλησίασε κοντά του, δέχθηκε επίθεση χτυπώντας την στα πλευρά και στο πόδι.

Το περιστατικό όπως είδαν αστυνομικοί που βρίσκονταν στο σημείο, λόγω μεταγωγής περιστατικού, και πέρασαν χειροπέδες στον μαινόμενο άνδρα.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Στην Κύπρο ο Βρετανός ΥΠΑΜ για καθησυχασμό -  Βλέπει Πάλμα και ΠτΔ

LIVE: Στην Κύπρο ο Βρετανός ΥΠΑΜ για καθησυχασμό - Βλέπει Πάλμα και ΠτΔ

Μαίνεται για 6η μέρα ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή. ΗΠΑ και Ισραήλ συνεχίζουν να βομβαρδίζουν το Ιράν. Οι ισραηλινές δυνάμεις σφυροκοπούν και τον Λίβανο, ενώ στο επίκεντρο των επιθέσεων της Τεχεράνης βρίσκονται αμερικανικοί στόχοι σε χώρες του Κόλπου και το Ισραήλ. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE