Νύχτα τρόμου για νοσηλεύτρια στην Κέρκυρα - Άνδρας της επιτέθηκε γιατί του ζήτησε να φορέσει μάσκα για τον κορωνοϊό

Νύχτα τρόμου για νοσηλεύτρια στην Κέρκυρα - Άνδρας της επιτέθηκε γιατί του ζήτησε να φορέσει μάσκα για τον κορωνοϊό

Πανικός επικράτησε το βράδυ του Σαββάτου στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, όταν ένας συνοδός ασθενούς επιτέθηκε σε νοσηλεύτρια που του είπε να βάλει μάσκα για τον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του corfutvnews.gr, η νοσηλεύτρια που βρισκόταν σε βάρδια στον οικίσκο υποδοχής του νοσοκομείο υπέδειξε στον συγκεκριμένο άντρα να φορέσει μάσκα προστασίας από τον κορωνοϊό για να εισέλθει στον χώρο του νοσοκομείου.

Εκείνος τότε αντέδρασε έντονα φωνάζοντας και βρίζοντας, αρνούμενος να βάλει τη μάσκα, ενώ παράλληλα επέμενε να μπει εντός του νοσοκομείου. Στη συνέχεια, όταν η γυναίκα πλησίασε κοντά του, δέχθηκε επίθεση χτυπώντας την στα πλευρά και στο πόδι.

Το περιστατικό όπως είδαν αστυνομικοί που βρίσκονταν στο σημείο, λόγω μεταγωγής περιστατικού, και πέρασαν χειροπέδες στον μαινόμενο άνδρα.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Έντονες διαβουλεύσεις για απόσυρση των τριών υποψηφίων - Στόχος, η ενότητα στο κόμμα

ΕΔΕΚ: Έντονες διαβουλεύσεις για απόσυρση των τριών υποψηφίων - Στόχος, η ενότητα στο κόμμα

Ενώ η ΕΔΕΚ, βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο, για την ανάδειξη του νέου προέδρου στην ηγεσία του κόμματος, οι παρασκηνιακές διαβουλεύσεις συνεχίζονται για την εξεύρεση μεταβατικού προέδρου στο κόμμα, μέχρι την επόμενη εκλογική διαδικασία, που σύμφωνα με το καταστατικό του κόμματος, έχει καθοριστεί μέσα στον επόμενο χρόνο, μετά τις βουλευτικές εκλογές, του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE