Καταρρακτώδεις βροχές επηρεάζουν την κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο

Καταρρακτώδεις βροχές επηρεάζουν την κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο

Συσσώρευση νερού και περιορισμένη ορατότητα παρατηρείται, λόγω καταρρακτωδών βροχών που σημειώνονται γύρω στις 7.45 το βράδυ της Κυριακής, κατά μήκος του αυτοκινητόδρομου Λάρνακας-Αμμοχώστου, ιδιαίτερα σε σημεία στις περιοχές Ριζοελιάς, Πύλας και Ορόκλινης.

Οι οδηγοί οχημάτων προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να τηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να έχουν αναμμένα τα φώτα πορείας των οχημάτων τους.

Δείτε βίντεο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανακοινώνει ετήσιο προγραμματισμό τον Φεβρουάριο - Αποτίμηση πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο

ΠτΔ: Ανακοινώνει ετήσιο προγραμματισμό τον Φεβρουάριο - Αποτίμηση πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε συνολική αποτίμηση της πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο, με τη συμπλήρωση τριών ετών διακυβέρνησης, ενώ στις 5 Φεβρουαρίου θα ανακοινώσει τον ετήσιο προγραμματισμό για το τέταρτο έτος διακυβέρνησης, είπε σήμερα η Υφυπουργός παρά τω Προέδρω κα Ειρήνη Πική.

BEST OF TOTHEMAONLINE