Καταρρακτώδεις βροχές επηρεάζουν την κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο

Καταρρακτώδεις βροχές επηρεάζουν την κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο

Συσσώρευση νερού και περιορισμένη ορατότητα παρατηρείται, λόγω καταρρακτωδών βροχών που σημειώνονται γύρω στις 7.45 το βράδυ της Κυριακής, κατά μήκος του αυτοκινητόδρομου Λάρνακας-Αμμοχώστου, ιδιαίτερα σε σημεία στις περιοχές Ριζοελιάς, Πύλας και Ορόκλινης.

Οι οδηγοί οχημάτων προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να τηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να έχουν αναμμένα τα φώτα πορείας των οχημάτων τους.

Δείτε βίντεο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρέμβαση ΠτΔ για το αρδευτικό - Αναστέλλεται κινητοποίηση, αναζητείται άμεση λύση

Παρέμβαση ΠτΔ για το αρδευτικό - Αναστέλλεται κινητοποίηση, αναζητείται άμεση λύση

Έπειτα από παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας και τη συνεργασία του Υπουργού Γεωργίας, του Επιτρόπου Περιβάλλοντος και της Διευθύντριας του Τμήματος Αναπτύξεως Υδάτων, αναστέλλεται η προγραμματισμένη για την Κυριακή κινητοποίηση για το σοβαρό αρδευτικό πρόβλημα της Κοιλάδας Χρυσοχούς, σύμφωνα με ανακοίνωση εκ μέρους των αρδευτών από τον κ. Νέστορα Μιχαήλ.

BEST OF TOTHEMAONLINE