Πυρκαγιά Μαρί: Για τρίτο 24ωρο παραμένουν στο χώρο του λατομείου στο Μαρί δυνάμεις πυρόσβεσης

Πυρκαγιά Μαρί: Για τρίτο 24ωρο παραμένουν στο χώρο του λατομείου στο Μαρί δυνάμεις πυρόσβεσης

Για τρίτο 24ωρο παραμένουν στο χώρο του λατομείου στο Μαρί οι δυνάμεις πυρόσβεσης, οι οποίες επιχειρούν μέχρι την πλήρη κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Η Πυροσβεστικη Υπηρεσία προχώρησε σε σχετικές διευθετήσεις για να αντικατασταθούν το πρωί τα πληρώματα. Στο σημείο θα παραμείνουν δυο στελεχωμένα οχήματα της Πυροσβεστικης Υπηρεσιας.

Η προσπάθεια πλήρης κατάσβεσης της πυρκαγιάς συνεχίζεται για τρίτο 24ωρο λόγω της φύσης και των ιδιοτήτων του καιόμενου υλικού (ελαστικά).

Υπενθυμίζεται ότι η πυρκαγιά προκλήθηκε από υπερθέρμανση βαρέως οχηματος και συγκεκριμένα ενός τεμαχιστή, πιθανόν από μια δυσλειτουργία. Προκειται για εργατικό ατύχημα από το οποίο δεν υπηρξε κάποια επίπτωση στον χειριστή, είχε όμως επίπτωση στα υλικά τα οποία τεμαχίζονταν.

Η Πυροσβεστικη Υπηρεσία προχώρησε στην οριοθέτηση των υλικών που καίγονται για να αποφευχθεί ο κίνδυνος επέκτασης της πυρκαγιάς, με τις δυνάμεις πυρόσβεσης να κάνουν χρήση ειδικού αφρού και επικάλυψη των καμένων υλικών με χώμα.

Στο έργο της πυρόσβεσης συνδράμουν οχήματα μεταφοράς νερού από την Επαρχιακή Διοικηση Λαρνακας και διαφορα μηχανήματα βαρετου τύπου και εκσκαφείς του εργοταξίου της Τσιμεντοποιιας Βασιλικού.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Η μάχη ξεκινά - Ποια σενάρια εξετάζει ο Τραμπ για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο - Επίθεση του Ιράν με δεκάδες βαλλιστικούς πυραύλους, το Ισραήλ βομβαρδίζει τομέα της Τεχεράνης

LIVE: Η μάχη ξεκινά - Ποια σενάρια εξετάζει ο Τραμπ για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο - Επίθεση του Ιράν με δεκάδες βαλλιστικούς πυραύλους, το Ισραήλ βομβαρδίζει τομέα της Τεχεράνης

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες «αδειάζουν» Νετανιάχου – Τραμπ για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE