Θανατηφόρο Αγίας Νάπας - Συγκλονίζουν οι εικόνες από τη σκηνή του δυστυχήματος – Δείτε φωτογραφίες

Θανατηφόρο Αγίας Νάπας - Συγκλονίζουν οι εικόνες από τη σκηνή του δυστυχήματος – Δείτε φωτογραφίες

Μετά τα μεσάνυχτα σήμερα Δευτέρα 13/6, έχασε τη ζωή του ο TZVI POGHAL, 68χρονος επισκέπτης από το Ισραήλ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ίσως οι εικόνες ενοχλήσουν

Ο 68χρονος οδηγούσε το ηλεκτρικό του σκούτερ με κατεύθυνση από Αγία Νάπα προς Αγία Θέκλα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 26χρονος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο Ισραηλινός προσπάθησε να μπει στην αντίθετη κατεύθυνση και συγκρούστηκε με το όχημα που οδηγούσε ο 26χρονος.

Στον 26χρονο οδηγό του οχηματος διενεργήθηκε προκαταρκτικός έλεγχος αλκοόλης με μηδενική ένδειξ,η ενώ σε έλεγχο ναρκοτεστ ο οδηγος ήταν θετικός σε αμφεταμίνες.

 

Δείτε φωτογραφίες από τη σκηνή του δυστυχήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ευελπιστώ σε ανταπόκριση ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι συνομιλίες - Είμαστε πανέτοιμοι»

ΠτΔ: «Ευελπιστώ σε ανταπόκριση ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι συνομιλίες - Είμαστε πανέτοιμοι»

Την ελπίδα να υπάρξουν συγκεκριμένα θετικά αποτελέσματα προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλιών από εκεί που διακόπηκαν στο Κραν Μοντανά, εξέφρασε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στην επικείμενη πρώτη συνάντηση του με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, προσθέτοντας πως αν και η πρώτη συνάντηση δεν θα είναι κοινωνικού χαρακτήρα.