Χειροπέδες στον οδηγό που παρέσυρε στον θάνατο 59χρονο στην Πάφο

Χειροπέδες στον οδηγό που παρέσυρε στον θάνατο 59χρονο στην Πάφο

Στη σύλληψη 36χρονου προχώρησε νωρίς το απόγευμα η Αστυνομία, σε σχέση με το θανατηφόρο δυστύχημα στην Πάφο το βράδυ της Κυριακής.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος που εκδόθηκε εναντίον του ο οδηγός του αυτοκινήτου στην Πάφο, ηλικίας 36 ετών που φέρεται να εμπλέκεται στο θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής, με θύμα τον Merab Maglakelidze 59 ετών, από τη Γεωργία.

Όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία, γύρω στις 10.55 το βράδυ της Κυριακής , αυτοκίνητο με άγνωστα στοιχεία αρχικά το οποίο κινείτο στην οδό Πανίκου Χατζηπαναγή στη Μεσόγη, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, παρέσυρε και τραυμάτισε τον Merab Maglakelidze 59 ετών από τη Γεωργία, ο οποίος τη δεδομένη στιγμή φέρεται να διασταύρωνε τον δρόμο.

Ο οδηγός του οχήματος, ακολούθως,  εγκατέλειψε τη σκηνή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο 59χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου ο επί καθήκοντι ιατρός πιστοποίησε τον θάνατό του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Σε εκκρεμότητα παραμένουν οι ανακοινώσεις για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, φαίνεται να ολοκληρώνει τις τελευταίες του αποφάσεις πριν παρουσιάσει τη νέα σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου. Αν και οι ανακοινώσεις αναμένονταν την χθεσινή ημέρα, τελικά μετατέθηκαν, με το Προεδρικό να κρατά κλειστά τα χαρτιά του.

BEST OF TOTHEMAONLINE