Χειροπέδες στον οδηγό που παρέσυρε στον θάνατο 59χρονο στην Πάφο

Χειροπέδες στον οδηγό που παρέσυρε στον θάνατο 59χρονο στην Πάφο

Στη σύλληψη 36χρονου προχώρησε νωρίς το απόγευμα η Αστυνομία, σε σχέση με το θανατηφόρο δυστύχημα στην Πάφο το βράδυ της Κυριακής.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος που εκδόθηκε εναντίον του ο οδηγός του αυτοκινήτου στην Πάφο, ηλικίας 36 ετών που φέρεται να εμπλέκεται στο θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής, με θύμα τον Merab Maglakelidze 59 ετών, από τη Γεωργία.

Όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία, γύρω στις 10.55 το βράδυ της Κυριακής , αυτοκίνητο με άγνωστα στοιχεία αρχικά το οποίο κινείτο στην οδό Πανίκου Χατζηπαναγή στη Μεσόγη, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, παρέσυρε και τραυμάτισε τον Merab Maglakelidze 59 ετών από τη Γεωργία, ο οποίος τη δεδομένη στιγμή φέρεται να διασταύρωνε τον δρόμο.

Ο οδηγός του οχήματος, ακολούθως,  εγκατέλειψε τη σκηνή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο 59χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου ο επί καθήκοντι ιατρός πιστοποίησε τον θάνατό του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO: Κρίσιμη η επόμενη εβδομάδα για το Κυπριακό – Σειρά από επαφές και συναντήσεις θα έχει ο ΠτΔ

VIDEO: Κρίσιμη η επόμενη εβδομάδα για το Κυπριακό – Σειρά από επαφές και συναντήσεις θα έχει ο ΠτΔ

Κρίσιμη χαρακτηρίζεται η επόμενη εβδομάδα όσον αφορά το Κυπριακό, με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη να έχει γεμάτη ατζέντα επαφών.

BEST OF TOTHEMAONLINE