Έπιασε τιμόνι τύφλα στο μεθύσι 35χρονος - Τον ανέκοψαν και πάει δικαστήριο

Έπιασε τιμόνι τύφλα στο μεθύσι 35χρονος - Τον ανέκοψαν και πάει δικαστήριο

Με ποσοστό αλκοόλ στον οργανισμό του σχεδόν οκτώ φορές πέραν του επιτρεπόμενου ορίου, εντοπίστηκε να οδηγεί 35χρονος, το απόγευμα σήμερα, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας.

Ο 35χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς και άυριο αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 4.15μ.μ. σήμερα, μέλος της Τροχαίας Αρχηγείου, ανέκοψε για έλεγχο, αυτοκίνητο που κινείτο στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, παρά την έξοδο Κοτσιάτη. Ο 35χρονος οδηγός του οχήματος υπεβλήθη σε αλκοτέστ, με μικρότερη τελική ένδειξη 160μg%, ενώ το ανώτατο όριο είναι μόλις 22μg%.

Ο 35χρονος αφού συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα, μεταφέρθηκε Αστυνομικό Σταθμό, όπου κατηγορήθηκε γραπτώς και απολύθηκε.

Αύριο, αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας για άμεση καταχώρηση υπόθεσης εναντίον του.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέρα Χωριού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός σε ναρκοπέδιο: Τα «όχι», οι κομματικές πιέσεις και ο πονοκέφαλος του Προέδρου

Ανασχηματισμός σε ναρκοπέδιο: Τα «όχι», οι κομματικές πιέσεις και ο πονοκέφαλος του Προέδρου

Ο ανασχηματισμός που σχεδιάστηκε από το Προεδρικό, εξελίσσεται σε ένα δύσκολο πολιτικό παζλ. Οι τελικές αποφάσεις καθυστερούν, τα σενάρια αλλάζουν διαρκώς και κάθε επιλογή φαίνεται να δημιουργεί νέες ισορροπίες, που ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας καλείται να διαχειριστεί.