Παρασύρθηκε από τα κύματα και χτύπησε στα βράχια - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Παρασύρθηκε από τα κύματα και χτύπησε στα βράχια - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου διακομίσθηκε λουόμενος μετά από τραυματισμό του, το απόγευμα της Δευτέρας, στα βράχια.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της ΑΔΕ Πάφου, λόγω της θαλασσοταραχής, τα κύματα στην θαλάσσια περιοχή των Τάφων των Βασιλέων φέρεται να παρέσυραν τον λουόμενο με αποτέλεσμα να κτυπήσει και να τραυματιστεί ελαφρά.

Με την βοήθεια άλλων λουόμενων και του ναυαγοσώστη, ο λουόμενος  ανασύρθηκε στην ακτή όπου παραλήφθηκε από το πλήρωμα ασθενοφόρου που τον μετέφερε στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου.

Η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται ικανοποιητική.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Σοκ προκαλεί ο αιφνίδιος θάνατος του Γιώργου Μαζωνάκη σε ηλικία 54 ετών, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής υπέστη ανακοπή ενώ βρισκόταν σε ιδιωτικό παθολογικό ιατρείο στο Κολωνάκι, όπου είχε μεταβεί για προγραμματισμένη θεραπεία πλασμαφαίρεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE