Παρασύρθηκε από τα κύματα και χτύπησε στα βράχια - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Παρασύρθηκε από τα κύματα και χτύπησε στα βράχια - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου διακομίσθηκε λουόμενος μετά από τραυματισμό του, το απόγευμα της Δευτέρας, στα βράχια.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της ΑΔΕ Πάφου, λόγω της θαλασσοταραχής, τα κύματα στην θαλάσσια περιοχή των Τάφων των Βασιλέων φέρεται να παρέσυραν τον λουόμενο με αποτέλεσμα να κτυπήσει και να τραυματιστεί ελαφρά.

Με την βοήθεια άλλων λουόμενων και του ναυαγοσώστη, ο λουόμενος  ανασύρθηκε στην ακτή όπου παραλήφθηκε από το πλήρωμα ασθενοφόρου που τον μετέφερε στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου.

Η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται ικανοποιητική.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κλείδωσε» η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Μόνο ουσία στις συζητήσεις»

«Κλείδωσε» η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Μόνο ουσία στις συζητήσεις»

Την Παρασκευή στις 6.00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη συνάντηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη ενώ το Σάββατο η Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα συναντηθεί και με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE