Έμπλεξαν τρία πρόσωπα - Πλαστογραφούσαν επιταγές και τις έδιναν σε υπεραγορά - Ψάχνουν άλλους τρεις

Έμπλεξαν τρία πρόσωπα - Πλαστογραφούσαν επιταγές και τις έδιναν σε υπεραγορά - Ψάχνουν άλλους τρεις

Υπό κράτηση τέθηκαν τρία πρόσωπα για υπόθεση πλαστογραφίας και κυκλοφορίας επιταγών με ψευδείς παραστάσεις ενώ η Αστυνομία Πάφου καταζητεί άλλα τρία πρόσωπα

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου συνολικά εννιά επιταγές κατατέθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 1ης Ιουνίου του 2022 με 9ης Ιουνίου του 2022 σε υπεραγορά στην περιοχή Πέγειας, βάση των οποίων εξασφαλίστηκε περιουσία συνολικής αξίας 4.720 ευρώ με ψευδείς παραστάσεις.

Από περαιτέρω εξετάσεις η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη τριών προσώπων ηλικίας 22, 23 και 26 ετών ενώ καταζητούνται άλλα τρία πρόσωπα ηλικίας 24, 27 και 37 ετών.

Όπως ανέφερε ο κ. Νικολάου τα έξι πρόσωπα φέρονται να συνωμότησαν μεταξύ τους και πλαστογράφησαν επιταγές οι οποίες ανήκουν σε λογαριασμό ο οποίος έχει κλείσει. Ακολούθως παρουσιαζόμενοι εναλλάξ στην εν λόγω υπεραγορά κατάφερναν να αποσπάσουν περιουσία την οποία αγόραζαν καθώς και χρηματικά ποσά μέσω ρέστων.

Οι εξετάσεις του ΤΑΕ Πάφου συνεχίζονται με σκοπό τον εντοπισμό και των άλλων τριών προσώπων.

 ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προϋποθέσεις από Έρχιουρμαν, η σιωπή από Ερντογάν - Ερωτηματικά για την ηλεκτρική διασύνδεση

Κυπριακό: Προϋποθέσεις από Έρχιουρμαν, η σιωπή από Ερντογάν - Ερωτηματικά για την ηλεκτρική διασύνδεση

Η διπλωματία δεν κινείται μόνο με δηλώσεις. Κινείται και με επιμονές, αλλά και με εκκωφαντικές σιωπές. Και τα όσα διαδραματίστηκαν από τη Νέα Υόρκη μέχρι την Άγκυρα το τελευταίο 24ωρο, δείχνουν ότι στο Κυπριακό διαμορφώνεται ένα σκηνικό χαμηλών τόνων, αλλά υψηλής στρατηγικής σημασίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE